Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem van iszonyatosa...

Csak szerintem van iszonyatosan nagy arca ennek a Gergőnek? (vv5)

Figyelt kérdés

hatalmas arca van,csak azt nem tudom mire..a sittes múltjára talán ?

nagyon gáz ahogy a Sherivel is beszél,most nézem az összefoglalót,és amit most is it lerendez.." én nem fogok egy gyereknek magyarázkodni,ha nem,akkor nem,ha meg valami nem tetszik akkor el lehet menni.." most egy jóindulatú kérédre kellett így reagálni ? Megtiszteli avval h kiviszi a sz*ros seggét a villából ,és akkor így válaszol ?

megmiaz,h lek*rváz meg lesz*roz egy nőt..

Én tipikusan egy nőt verek és én vagyok a király-típusnak tudom elképzelni. Ti hogy vagytok ezzel ? Mi a véleményetek róla ?

2011. dec. 27. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
én bírom őt:) szerintem nem nagyképű:D
2011. dec. 27. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is beképzelt,vagyis annak tűnik.
2011. dec. 27. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
fújj b+ most is: Serike ezt hadjuk jó ? serike...na persze kellő irróniával.. Gergőke,kitakarodnál ? Gergőke..-.-
2011. dec. 27. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
szerintem is egy nagyképű tök, csak tudnám mire? de a seherezádé meg is érdemli, egy ostoba tyúk.
2011. dec. 27. 22:16
 5/8 A kérdező kommentje:
nem egy észlény,de még mindig többre tartom mint ezt a fszt.
2011. dec. 27. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
Ez a "a sittes múltjára talán" duma annyira szánalmas. :) Attól, hogy ült, miért lenne nagy arca? Teljes mértékben igaza volt. Mire fel kell neki magyarázkodni neki Sherinek? Számára ő "gyerek" még amit már többször kifejtett. Néha odabújik hozzá és annyi semmi több. Szerintem egy egyenes ember, nem kertel a csajnak, megmondja a szemébe a véleményét.
2011. dec. 27. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
29%

én sem csípem a manuszt,de egyenes az tény.

azt meg nem tudom hány fickó viselné el,ilyen hosszú időn keresztül,hogy csókolózunk,ölelgetjük egymást a lényeg meg sehol se.

uh én a helyében sokkal rosszabb lennék.

hozzá képest és a saját korosztályához képest is infantilis a sehere.

az meg,hogy ezt közli vele,max tapintatlanság,de nem hazugság.

és nem,nem tartom tipikus nőverőnek.

szerintem ő a lekoccolok az első problémánál típus,nem maradna ott pofozkodni,mert ahhoz érzelmek kellenek,ő meg ahhoz flegmatikus és lusta.

2011. dec. 28. 04:34
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
én a műsor elején birtam. laza volt de szépen beszélt serivel (ráadásul ezt az egész sztorit kettejük közt ő kezdeményezte).mostmeg olyan szinten beképzelt és ahogy beszél sehivel az vmi hihetetlen. remélem vera kihivja és ki is esik a gergő.
2011. dec. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!