Csak szerintem néz ki iszonyatosan jól Tom Kaulitz az új hajával?
nem,mert szerintem is aranyos lett ))
13L
Szerintem nem :O
Aranyos:] Egy, mert jól áll neki, kettő, mert ő Bill <3 tesója, ezért alapból nem nézhet ki rosszul^^
Úristen. még létezik a TH? :D Óóó, annyira rég nem hallottam felőlük, csinálhatnénak justin bieberrel egy klippet, összeillenek.
Most tudom h jönnek a rajongók és leszólnak, de Tom eddig se nézett ki elfogadhatóan nem még hogy ezzel a fonott izével a fején. Néger rappernek hiszi magát, ezt olvastam valahol.
Ezzel nem sértegetni akarok senkit és semmit, van néhány iszonyat jó számuk, de a banda külsején javíthatnának ;D
Valahol egyetértek az előzővel...Idáig is játszotta ezt a laza rapper csávót raszta hajjal...Tiniként még aranyosan állt neki,meg oda vannak érte a lányok,hogy milyen laza meg mekkora arc...Dehát istenem!Döntse már el,h rapper akar-e lenni vagy rocker!!!:O Szerintem ő a bandája helyett a gettót képzeli a színpadra,a tini csajszik helyett meg feketéket...:D:D:D
De leszögezem,h még mindig tűrhetőbb ezzel az Afro fejjel,
mint a rasztával!Elég érdekesen mutat a gitár így a kezében...Mert amúgy nem lenne rossz pasi ő sem,meg a testvére sem,csak hát ez a stílus...Miért Bill új haja???
kegyetlen...:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!