Csak szerintem gáz, amikor a kis pisis tizennégy évesek élénk vörös rúzst használnak mindenhova?
Jajj szerencsére még nem láttam ilyet.
Mostanában minden kislány nőnek hiszi magát. Meg bizonyos dolgokban mintha nem tudnák mi a határ meg mit illik és hova. Nah és mi lesz ezeknek a gyerekeivel? Borzalom. Nem lesz aki megomdja neki mit kéne, mert még az anyja sem tudja.
23n
Én is piros rúzst hordok, bár én 22 vagyok, nem 14... A lényeg, hogy ha a szád hangsúlyos, a szemed ne legyen az, mert úgy már sok. Persze 14 évesnek fura és felesleges (és nem is áll jól mindenkinek), de én már félnék belépni egy 8. osztályba, az fix.
Viszont... nektek nem volt olyasmitek, amin ma már csak nevetni tudtok? Én például ma már nem kennék magamra rózsaszín csillámos szájfényt, mert olyan, mint Barbie-é. Na, én is szájfényeztem magam 13 évesen, mégse lettem lotyó. Sőt, fekete magassarkú cipőket hordtam színes harisnyával, mert abban a tévhitben éltem, hogy a fekete mindenhez megy (azért a szín nem elég). Az az igazság, hogy akinek van esze, az utólag belátja, hogy hülyeség volt, aki meg buta, az úgyse jön rá semmire...
#5: Sajnos... :/
#6: Tisztelet a kivételnek :)
#7: Én is egy kicsit
#8: Igazad van :) Azért azt a kék rúzst megnéztem volna... nem is tudtam, hogy olyan létezik :D
#9: Csak érdekelt mások véleménye is, de neked is igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!