Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem gáz, amikor a...

Csak szerintem gáz, amikor a kis pisis tizennégy évesek élénk vörös rúzst használnak mindenhova?

Figyelt kérdés
Egyre több "kislányon" látom az utcán, és engem személy szerint nagyon visszataszít. Nektek mi a véleményetek?

2014. júl. 9. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Jajj szerencsére még nem láttam ilyet.

Mostanában minden kislány nőnek hiszi magát. Meg bizonyos dolgokban mintha nem tudnák mi a határ meg mit illik és hova. Nah és mi lesz ezeknek a gyerekeivel? Borzalom. Nem lesz aki megomdja neki mit kéne, mert még az anyja sem tudja.

23n

2014. júl. 9. 19:10
 2/15 A kérdező kommentje:
De basszus, ilyet felnőttek is legfeljebb estére, vagy valamilyen alkalomra használnak! Nem hétköznap!
2014. júl. 9. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Én is piros rúzst hordok, bár én 22 vagyok, nem 14... A lényeg, hogy ha a szád hangsúlyos, a szemed ne legyen az, mert úgy már sok. Persze 14 évesnek fura és felesleges (és nem is áll jól mindenkinek), de én már félnék belépni egy 8. osztályba, az fix.

Viszont... nektek nem volt olyasmitek, amin ma már csak nevetni tudtok? Én például ma már nem kennék magamra rózsaszín csillámos szájfényt, mert olyan, mint Barbie-é. Na, én is szájfényeztem magam 13 évesen, mégse lettem lotyó. Sőt, fekete magassarkú cipőket hordtam színes harisnyával, mert abban a tévhitben éltem, hogy a fekete mindenhez megy (azért a szín nem elég). Az az igazság, hogy akinek van esze, az utólag belátja, hogy hülyeség volt, aki meg buta, az úgyse jön rá semmire...

2014. júl. 9. 19:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, én is csináltam hülye dolgokat, de azért ez bántja az ember szemét. A fekete magassarkú+színes harisnya kombó meg igazán... khm, érdekes látvány lehetett... :)
2014. júl. 9. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
És elhiszik, hogy jól áll nekik.. :D
2014. júl. 9. 20:09
 6/15 anonim válasza:
3%
Én 14 éves vagyok és szerintem elég "gáz" elvégre nem arra kéne csak figyelni hogy milyen a külső. Én is sokakat látok akik élénk rúzs használnak de bég köröm lakkot is. Vöröset,kéket. Nem is értem mit gondolnak ilyenkor peddig olyan koru vagyok mint ők
2014. júl. 9. 20:57
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Én megijedek tőlük :D
2014. júl. 9. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Gáz, de tinikorban tényleg mindenki csinál gáz dolgokat. Én például kék rúzst használtam sokszor, meg holdjáró 15 centis talpú szandálban jártam. Gáz volt, de akkoriban menőnek gondoltam. A vörös rúzs még semmi ehhez képest szerintem.
2014. júl. 9. 21:11
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
És most megnyugodtál, hogy nem csak szerinted gáz? Mindenki úgy néz ki ahogy akar, ahogy neki tetszik.
2014. júl. 9. 22:08
 10/15 A kérdező kommentje:

#5: Sajnos... :/

#6: Tisztelet a kivételnek :)

#7: Én is egy kicsit

#8: Igazad van :) Azért azt a kék rúzst megnéztem volna... nem is tudtam, hogy olyan létezik :D

#9: Csak érdekelt mások véleménye is, de neked is igazad van :)

2014. júl. 9. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!