Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem gáz, amikor a...

Csak szerintem gáz, amikor a kis pisis tizennégy évesek élénk vörös rúzst használnak mindenhova?

Figyelt kérdés
Egyre több "kislányon" látom az utcán, és engem személy szerint nagyon visszataszít. Nektek mi a véleményetek?

2014. júl. 9. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
szerintem is gáz, de majdcsak kinövik :)
2014. júl. 10. 15:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát ja, ha meg nem akkor csukott szemmel járok XD
2014. júl. 10. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
én úgy gondolom hogy a korrektor+szempillaspirál+szájfény kombó olyan 14 éves kor körül ok napisminknek. gimnáziumban esetleg lehet tus, vagy ahogy azt feljebb írta is az egyik válaszoló, rúzs, ha a száját szeretné kihangsúlyozni. de akkor azt igényesen csinálja meg, álljon jól neki, és úgy öltözzön fel. nem az a legnagyobb baj, hogy 14 évesen piros rúzst használ, hanem az, hogy nem tudja normálisan használni, nagyjából a száját fedi, aztán neki az már jó..
2014. júl. 17. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja hogy semmi kivetnivaló nincs abban ha egy 14 éves lány vörös rúzst használ?!
2014. szept. 16. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:

én most vagyok végzős, és van pár kilencedikes, akik minden szünetben elfoglalják a tükör előtti csapot a wc-ben, mert sminkelnek... az egyik nagyon erősen rúzsozza magát, általában vörösre.

elég gáznak tartom, de nem a rúzs miatt...

én is mostanában piros rúzst kezdtem el használni, de nem erősen :)

2015. febr. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!