Vörös rúzs lányokon?
A vörös rúzshoz kell egy életkor. Szóval nem, LÁNYOKON iszonyat nevetséges, NŐKÖN lehet szép, ha tudja viselni az illető.
25/F
Mennyi idős vagy?
Bár nem fiú vagyok, de hidd el, hogy sokakon nagyon nem áll jól, egyeseken kifejezetten röhejesen néz ki. Tényleg kell hozzá egy életkor, stílus.
24N
6. válaszoló
Tudom, hogy nem mondtad a miértjét, nem azért írtam, nem "kioktatásnak" szántam, ne haragudj, ha úgy tűnt. :)
A vörös rúzst tudni kell viselni, ez a legfontosabb. Egy 15-16 évesnek nincs olyan kiforrott nőisége, hogy ezt meg tudná tenni.
A másik a megfelelő árnyalat, arc- és bőrtípusonként változik, hogy kinek melyik áll jól.
Harmadrészt fontos, hogy a fogak színéhez is menjen. Sokan ezt rontják el. Drogériában az elvileg szakképzett eladó múltkor pont egy olyan színt választott egy 18-20 év körüli lánynak, ami hihetetlenül kiemelte a sárga fogait. A barátnőmmel csak néztünk, hogy hogy lehet ezt ennyire elnézni, annak ellenére, hogy a csaj is többször megnézte a tükörben magát és helyesen bólogatott, hogy milyen jól áll neki.
Utolsó vagyok még.
Az sem igaz, hogy a férfiaknak nem tetszik. Az én barátaimnak nagyon bejött, igaz én csak nagyon ritkán használom. Ilyenkor olyan rúzst teszek fel, ami csókálló és nem megy át a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!