Szerintem nem valami szép a szemöldököm, szerintetek? (kép)
Nem tudom valahogy olyan kicsi nem akkor benőni a szemzúgómhoz...ez ellen mit csináljak...meg amúgy is világos színű cerkázni szoktam de nekem olyan mű hatást kelt.
Nem valami jó kép kivágtam egy teljes képből...de szerintem látszik hogy nem akkora mint kénne
A képen ki van festve? mert ez így nagyon nem szép, mármint ha már rajzolod akkor rajzold szabályosra, amilyet szeretnél, pótold ki ott ahol nem nő.
Mondjuk nekem tetszik az ilyen kicsi szemöldök, de csak ha világos, nem ilyen feltűnő és sötét mint a képen. Formára sincs jól kiszedve... növeszd vissza amennyire tudod, aztán kozmetikussal szedesd ki normálisan, formára.
Juj. Hát ha szőke és alig látszik, akkor nem olyan gáz. De ez így átrajzolva? Legalább hasonlóra próbálnád a kettőt, ez teljesen amorf és különböző.
Menj el kozmetikushoz, szedesd ki, festesd be vele, de csodát nem lehet tenni, ha nem nő, hát nem nő. Viszont ezt így semmiképp ne, ami a képen van. Iszonyú.
hát ez katasztrofális
van 2 nike pipa a fejeden
Kedves Kerdzo, szerintem nem is az a baj, hogy rovid, mert mindig ki lehet huzni ovatosan egy icpicivel hosszabra is, hanem az ive nem jo. Menj el kozmetikushoz es kerd meg, hogy csinaljon egy szep ivet. Utana mar tudni fogod kihuzni te is. Egy kis otlet hozza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!