12 évesen milyen sminket tegyek fel?
Utálom a korrektort és az alapozót. Megszoktam hogy szemhejpúdert teszek fel, de a szempillaspirált soknak tartom. Szerintetek hasznaljak szemceruzát???
12/L
Eloszor is: 12 eves vagy minek smink? De minegy is ez a te gondod
Vissza terve a lerdeshez. Attol fugg h milyen szinu a hajad, szemed es hogy menyire barna a borod. Ezeket fontos leirnod ilyne kerdeseknel mert igy vakon senki az egvilagon nem tud jo tippet/tancsot adni neked.
Szoval jo lenne ha egy kis kepleirast adhatnal ;)
Amugy meg ha szoke vagy es a szempillad is szoke es alig latszik akkor eleg a szempillaspiral. Termeszes es nem latszik h van rajtad. Jobban kiemeli a szemedet (ha kek vagy zold szemu vagy akkor plane). En ugy gondolom h a szajfeny az nem kell ide. Jo lesz egy kis halvany ruzs (rozsaszint ajanlom mert az fiatalit)
Ha barna haju vagy akkor a szemoldokot lehetne egy kocsit kiemelni ezert szemre szinte semmit sem kell csinalnod. De ugy emeld ki h NE ismetlem NE sotet, vastag legyen. Ne ceruzat hasznalj hanem port vagyis olyan mint a szemhelyfestek csak ez szemolfokre kell. Ne ilyen forditott v alakban menjen a szemoldok mert attol hanyni lehet az ember. ( [link] ) ->itt egy kep h milyen szemoldokre gondoltam.
S az utso szempont ha fekete a hajad akkor jo lesz tussal kkihuzni a szemed de ne tul vastagra jo lesz vekonyan.
Tanacskent erdemes felnezni youtube-n nehany makeup videot. Sok sikert ;)
Nem sminkelek durván nem vagyok hülye. Mindig ügyelek arra hogy minimálisan látszódjon. Sötétbarna hajú, szemű vagyok.
A szemöldököm nagyon sötét és dús mindig dicsérnek érte.
Spirált nem használok szívesen, a tus meg felnőtteknek való. Én szívem szerint maradnék az alig látható kis szemhéjpúdernél. szerintetek az is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!