Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt a szem sminket hány...

Ezt a szem sminket hány évesen engednétek meg?

Figyelt kérdés
[link] A lányom odáig van ezért a sminkért. Ez ha jól tudom szemhéjtus vagy mi. Azt mondta ha most nem veszelem meg neki akkor majd karácsonyra. Akkor 13,5 éves lesz. Azt mondta csak egy vékony vonalat akar én mondtam neki majd ha 14 lesz. Csak kíváncsi vagyok ti mit mondotok erre.
2014. júl. 12. 14:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Elsősorban szerintem ekkora gyereknek felesleges sminkelnie.

Másodsorban ha nagyon akarja akkor porral vagy ceruzával is meg tudja csinálni, felesleges csak ezért egy tust vásárolni.

2014. júl. 12. 14:53
 2/17 anonim ***** válasza:

ha szeretné, szerintem ennyit még hagyj neki (ez amúgy szemhéjtus és szempillaspirál)

az tényleg nem jó, ha korán kezd sminkelni, de ez még belefér

csak ne erősre csinálja (de ha neki ez tetszik, nem fogja)

2014. júl. 12. 14:54
 3/17 anonim ***** válasza:

az elsőnek részben igaza van, de a tus azért nem teljesen olyan

ráadásul karácsonyra kapná, nem csak úgy

biztos nagyon örülne a lányod, szerintem ne tiltsd meg neki

2014. júl. 12. 14:55
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Ez nagyon minimális smink,szinte nem is látszik.Csak,a szempilláinál.Simán megengedném.Én 12 éves koromba úgy ki voltam festve,mint Marilyn Manson meg akkor kezdődött a rocker korszakom.Anyáméknak nem tetszett,de semmit nem tudtak ellenem tenni!:)
2014. júl. 12. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen átlagos napi smink és kb 13v14 évesen simán kiserletezgethet vele persze ennél nem durvábban :)
2014. júl. 12. 15:00
 6/17 anonim ***** válasza:
Megengedném, szünetekben bármikor... baja nem lesz tőle, de suliba semmiképp.
2014. júl. 12. 15:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Hát színházba, sulibulira, barátnős délutánokhoz megengedhető. Melyik 13 éves kislány ne akarna kísérletezni? Én is ennél vadabb dolgokat kentem magamra néha.

Iskolába természetesen nem való, oda amúgy is minek smink? Majd leghamarabb gimiben - már ha nem olyan helyre megy, ahol nem tolerálják, de azért általában már elnézik.

2014. júl. 12. 15:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha már mindenképpen meg szeretnéd neki engedni ilyenkor, akkor suliba én nem tenném, maximum délutánra, tanítási szünetekben. Amint középiskolába kerül, akkor akár már iskolába is.
2014. júl. 12. 15:10
 9/17 anonim ***** válasza:
17ben
2014. júl. 12. 15:15
 10/17 anonim ***** válasza:
Én nem látok ezen a lányon szemhéjtust, de lehet, hogy csak nagyon vékonyan van kihúzva. Sulin kívül belefér talán ennyi idősen, bár a dologhoz hozzátartozik, hogy az ilyen fiatal elég általában elég ízléstelenül használják és nem szép vonalat húznak..szóval gyakoroljon előtte:D
2014. júl. 12. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!