Ezt a szem sminket hány évesen engednétek meg?
Figyelt kérdés
[link] A lányom odáig van ezért a sminkért. Ez ha jól tudom szemhéjtus vagy mi. Azt mondta ha most nem veszelem meg neki akkor majd karácsonyra. Akkor 13,5 éves lesz. Azt mondta csak egy vékony vonalat akar én mondtam neki majd ha 14 lesz. Csak kíváncsi vagyok ti mit mondotok erre.2014. júl. 12. 14:49
11/17 anonim válasza:
iskolába tust csak középiskolától, máskor meg (ha rendesen meg tudja csinálni)bármikor máskor
12/17 A kérdező kommentje:
Megengedtem neki szemceruzával de kb olyan mint a ceruza nem karika. Elkezdte csinálni de borzasztó megpróbáltam neki.Nekem sem sikerült.. hiába vékonyan próbálom borzasztó fastag lett. Ilyen béna azért én sem vagyok de sztm ezzel nem lehet olyan szépet húzni mint a tussal.
2014. júl. 12. 22:34
13/17 anonim válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Most hova sz*arjak?XD baj? Érdekel:D
2014. júl. 13. 21:25
15/17 anonim válasza:
Tökéletesen bizonyítottad, hogy te nem egy anyuka vagy... A fenti leírásod alapján annak kéne lenned
16/17 anonim válasza:
Én nem vennék neki. De szerintem 14 évesen sem! Egyrészt, egy szemhéjtus, szerintem nem egy olcsó termék, és egy 12-13 éves lánynak egy kis szempillaspirál. Maximum.
17/17 anonim válasza:
figyelj !!!!!! én is anya. vagyok én csináltam meg ezt a sminketvegy kis pinki szemhéjpúderrel a csajomnak ( lânyomnak) when 6 years ago vót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!