Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket ismertek ami...

Forever 18 kérdése:

Milyen sminket ismertek ami nem tartós?

Figyelt kérdés
Én most a Miss Sporty-t hasznalom nem vagyok sírós lány ezért nem látom értelmét a túlmázolásnak. Szóval a Miss sporty-n kívül milyen nem tartós szemhéjpúdert ismertek???

#Smink-Szem-szépség
2014. júl. 12. 09:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenének...? Egyébként akármelyik olcsóbb kategóriás, pl essence, meg az eurós boltos és kínais gagyikra jellemző általában.

De nem kell ahhoz sírni, hogy elmásszon a smink, elég, ha meleg van, felveszed a napszemüveged, vagy izzadsz egy kissé, szimplán zsíros a bőrtípusod, könnyezel a széltől stb.

Én sem sírok állandóan, mégis inkább valami olyat kenek magamra, ami tartós és biztos a helyén marad akár egész napon keresztül és lehetőleg nem is valami hátborzongató mérhező anyagokból készült. :D

2014. júl. 12. 09:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel hogy te mit kensz magadra! Mert te tartósat kensz nekem olyan kéne ami lejon vizzel nem fogok minden áldott nap sminklemosót használni. Azér kösz a választ.
2014. júl. 12. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Akkor ne használj sminket, megspórolod a sminklemosó árát.

Használj kínait, márkátlan akármiket, aztán ne csodálkozz, hogy begyulladsz és tönkre megy a bőröd.

Ilyen bunkó lányt ritkán lát az ember, hogy jössz ide, hogy ilyen módon válaszolj annak, aki segíteni akart neked?!

2014. júl. 12. 10:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Használj Alverde sminkeket. Ez a DM-nek a saját márkája, természetes alapanyagokból állnak, nincs bennük kőolajszármazék, meg szintetikus tartósítószer, nem teszi tönkre az ember bőrét.

Csak meg kell tanulni használni őket, nem szabad kidobni két használaz után, rá kell jönni a trükkjükre.

Nincs akkora fedésük, mint a "normális" sminkeknek, nem lesznek maszk hatásúak.

Simán le lehet mosni őket picit szappanos/tusfürdős vízzel.

Ja, egyébként vicc... Egy étolajos vattakoronggal ugyanúgy lejön a szemfesték, mint a sminklemosókkal, ráadásul nem szárít, nem csíp és ápolja a szemkörnyéket ;)

2014. júl. 12. 11:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem tartós és gagyi sminket kensz fel, nem úszod meg a lemosást. Látszólag lehet lejön vízzel a nagyja, de nem vízalapúak, úgyhogy nem jön le, csak azt éred el vele, hogy begyullad a szemed, meg pár év alatt totál ráncos és szottyadt leszel.
2014. júl. 12. 11:23
 6/12 A kérdező kommentje:

A 3.válaszolónak nagyon köszönöm ő arra válaszolt amire énkértem.

A többiek meg sápítozzanak máshol engem nem érdekel, engem ne oktassatok ki! Annyit kérdeztem hogy milyen könnyen lemosható smink van. Erre így kell válaszolni!? Idióták (kivéve 3. Válaszoló)

2014. júl. 12. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem fogsz választ kapni, amekkora bunkó vagy. Ha ennyire kis okoska vagy, akkor menj el keresgélni, ameddig itt ülsz, és a válaszokat várod, simán megtaláltál volna mindent.
2014. júl. 12. 15:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem várok semmire. Nem azt kértem hogy te önéletrajzot készíts rólam!!!!!!! Hanem tudod mit ha az összes emberkének ilyen nehéz leírni egy sminkmárkát akkor nem kell rám írni!!!!! Vezessétek le a feszültséget máshol!!!!!
2014. júl. 12. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden, ami nem vízálló, lejön fürdéskor. Viszont ami rossz minőségű, az elkenődik nap közben, és igénytelen hatást kelt.
2014. júl. 12. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Oksi köszi. Úgy látom vannak még itt normális emberek is. :D
2014. júl. 12. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!