Milyen sminket ismertek ami nem tartós?
Mi a fenének...? Egyébként akármelyik olcsóbb kategóriás, pl essence, meg az eurós boltos és kínais gagyikra jellemző általában.
De nem kell ahhoz sírni, hogy elmásszon a smink, elég, ha meleg van, felveszed a napszemüveged, vagy izzadsz egy kissé, szimplán zsíros a bőrtípusod, könnyezel a széltől stb.
Én sem sírok állandóan, mégis inkább valami olyat kenek magamra, ami tartós és biztos a helyén marad akár egész napon keresztül és lehetőleg nem is valami hátborzongató mérhező anyagokból készült. :D
Akkor ne használj sminket, megspórolod a sminklemosó árát.
Használj kínait, márkátlan akármiket, aztán ne csodálkozz, hogy begyulladsz és tönkre megy a bőröd.
Ilyen bunkó lányt ritkán lát az ember, hogy jössz ide, hogy ilyen módon válaszolj annak, aki segíteni akart neked?!
Használj Alverde sminkeket. Ez a DM-nek a saját márkája, természetes alapanyagokból állnak, nincs bennük kőolajszármazék, meg szintetikus tartósítószer, nem teszi tönkre az ember bőrét.
Csak meg kell tanulni használni őket, nem szabad kidobni két használaz után, rá kell jönni a trükkjükre.
Nincs akkora fedésük, mint a "normális" sminkeknek, nem lesznek maszk hatásúak.
Simán le lehet mosni őket picit szappanos/tusfürdős vízzel.
Ja, egyébként vicc... Egy étolajos vattakoronggal ugyanúgy lejön a szemfesték, mint a sminklemosókkal, ráadásul nem szárít, nem csíp és ápolja a szemkörnyéket ;)
A 3.válaszolónak nagyon köszönöm ő arra válaszolt amire énkértem.
A többiek meg sápítozzanak máshol engem nem érdekel, engem ne oktassatok ki! Annyit kérdeztem hogy milyen könnyen lemosható smink van. Erre így kell válaszolni!? Idióták (kivéve 3. Válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!