Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket ismertek ami...

Forever 18 kérdése:

Milyen sminket ismertek ami nem tartós?

Figyelt kérdés
Én most a Miss Sporty-t hasznalom nem vagyok sírós lány ezért nem látom értelmét a túlmázolásnak. Szóval a Miss sporty-n kívül milyen nem tartós szemhéjpúdert ismertek???

#Smink-Szem-szépség
2014. júl. 12. 09:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Arról van szó, hogy nincs elég pénzed vagy mi? Nem szégyen az, csak nem kell leüvölteni mindenki fejét. Mert pl. a Miss Sporty-nak sincs túl sok értelme, hisz' pár órácska alatt eltűnik/lefolyik. Illetve az olcsóbb, rosszabb minőségű termékek könnyen okozhatnak árpát, begyulladhat a szemed, pattanásaid lehetnek, kiszáradhat a szád, a bőröd stb. Vegyél inkább valami középkategóriásat pl. Maybelline. Egyébként a Dm-ben kapható s-he termékek nagy része is ilyen. De ha valamivel jobbat akarsz olcsón akkor ott a Rossmann-ba kaphato 'Lovely' márka. :)
2014. júl. 12. 21:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó h nincs elég pénzem, mert VAN!!!!! Szimplán arról beszélek h régóta használom a Miss Sporty-t és ahoz nem kell sminklemosó. Az Essence-t még nem próbáltam, oda egy nő se megy. A Miss Sporty népszerűbb ezért szerintem az jó. A Max Faktort is kipróbáltam, de annak borzalmas a spirálja. Darabos :€
2014. júl. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!