Melyik az a szempillaspirál ami műszempilla látszatát kelti?
Ez nagyban függ attól, hogy milyenek az eredeti pilláid. Ritka és rövid alapból nem fog egy spirál se dúsabbat és hosszabbat csinálni. A dúsítás alatt azt értik, hogy nem tapasztja össze a szálakat 5-6 szálas csimbókokba, minél sűrűbb a kefe, annál jobb általában. Meg egy kicsit vastagabb festékréteggel bonja be.
Hosszítás meg addig működik, ameddig a saját pilláid tartanak, csak a vékony, szinte átlátszó részeket beszínezi.
De műszempilla hatását csak a műszempilla fogja kelteni. Ha olyat akarsz, használj tincses pillákat vagy rakass fel kozmetikusnál szálasat. A reklámfotóknak viszont tényleg nem szabad hinni a spiráloknál. :D
A maybelline spirálokat istenítik általában, de krémmánián találsz mindegyikről véleményeket. Avon supershock sem rossz szerintem.
Sajnos tényleg nagyban függ a saját pilláidtól, de szerintem alapból mindegyikből lehet sokkal dúsabbat és nagyobbat csinálni.
Nekem az Avon Super Shock és az Essence I love Extreme (fekete) jött be a legjobban. Az a lényeg, hogy több rétegben vidd fel a spirált egymás után, sokszor. Én először csak egy nagyon vékony réteget húzok, aztán fokozatosan egyre erősebbeket. Általában 3-5 rétegben szoktam felvinni. Nekem ez nagyon bevált, már többen kérdezték, műszempillám van-e. :3
Olyat szempillád soha nem lesz, mint a reklámokban vagy a spirálreklám plakátokon/fotókon, mert azok műszempillával vannak megcsinálva. Ha megnézed bármelyiket, láthatod, hogy a fotók/képenyő alján mindig ki van írva, hogy "műszempillával érzékeltetve", szóval az össze hazugság.
Ha nincs dús szempillád, soha nem fog soknak tűnni, az meg egyenesen hülyeség, hogy "hosszabbít", mert ha rövidek a pilláid, sosem lesznek másfél centisek. A reklámok hülyeséget hülyeségre halmoznak, mert a terméket el kell adni valahogy.
Tökmindegy, milyet veszel, mert mindegyikkel ugyanolyan lesz.
Ha többször egymás után rétegezel, az meg már minden csak nem szép, mert az olyan, mintha zsírkréta lenne a pilláidra morzsolva.
Egyik barátnőmnek volt kétrégetű spirálja (nem tudom a nevét). Az egyik fele fehér volt, ezt kellett először felkenni, a másik volt a fekete, ezt a fehérre kellett kenni. Az eredmény valami borzalmas volt. Jó, vastag lett a plusz rétegtől, de undorító csomós, zsírkrétaszerű lett, ráadásul pár használat után elkezdett hullani a csaj szempillája.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!