Lányok! Ti hány évesen sminkeltétek először magatokat? Fiúk! Ti hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak a sminket? 14/L
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 11:20
1/11 anonim válasza:
én 12 éves koromban használtam először alapozót, aztán 13 éves korom elején már szempillaspirált is, 13 és fél éves koromban meg már rendesen festettem magam (alapozó, szempillaspirál, szemceruza, szemhéjfesték,pirosító)
2/11 anonim válasza:
Én 13,5 de csak szempillaspirállal és ritkán...14 éves koromtól már mindennap, de csak szempillaspirál, szemceruza(néha), szájfény. Most 15 vagyok és ennel jobban sose festettem magam. :)
3/11 anonim válasza:
14,5 évesen szemceruza -alsó vízvonal.
17+ évesen spirál. hát na :D alapozót utálom, félek, hogy lefolyik, elkenem, és én gyakran mosok arcot, ilyen melegben pláne, de sőt, még suliban is.
néha kis korrektor.
4/11 anonim válasza:
Én csak szempillaspirált és szemceruzát szoktam használni. 14 évesen simnkeltem ki magam legelőször a farsangi bálra. Most 16 vagyok és gyakrabban festem ki magam. 14-15 évesen ritkábban.
5/11 anonim válasza:
/13/szempillaspirál,semmi több.:D az is csak azért mert szőke a pillám.:DDD
6/11 anonim válasza:
12 éves koromban kezdtem, 13 éves koromtól sminkfüggő vagyok...
Másik kérdésre válaszolva, nekem apám nem szólhatott bele...akárhányszor szidott miatta mindig azt mondtam, hogy ez női dolog ő nem értheti, hagyjon békén...xD
7/11 anonim válasza:
12 éves koromtól csak szempillaspirál. Néha alapozó :D
8/11 anonim válasza:
talan 13 evesen kezdtem, szempillaspirallal, 14 eves koromban jott hozza a szemhejtus, 15 evesen szemceruza, szempilla spiral, es szemhejtus, neha egy kis szajfeny:)
10/11 Fizikiwi válasza:
Én csak szájfényt használok. Abból is visszafigottat, illetve színtelent. Alkalmakra egy kis csillogó corall színű.
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!