Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen elkezdjek hordani...

14 évesen elkezdjek hordani sminket?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem akarok kilókat tenni magamra, csak arra gondoltam, hogy néha kihúzhatnám mondjuk a szemem alatt fekete szemceruzával. Bulira kicsit jobban kifestenem magam, mondjuk kevés szempillaspirállal és szemhéjfestékkel. Anyum azt hajtogatja, hogy még kicsi vagyok és, hogy ne rontsam el a bőröm, mert még fiatal és szép. A velem egykorú lányok egyfolytába k*rvásan néznek ki, amit én nem akarok, de azért néha szeretnék tenni magamra én is egy kicsit. Szerintetek ez OK?
2010. nov. 12. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne
2010. nov. 12. 12:40
 2/6 anonim válasza:

Hát én már nem vagyok képben mi dívik a mai 14 éves korosztálynál.. Mindenesetre én nagyon megdöbbentem, mikor néztem a Megasztár válogatót, és csomó lány, akiről azt hittem velem egyidős (23 vagyok), kiderült, hogy 13-14-15 éves..

Ha abban jobban érzed magad, föltehetsz enyhe sminket, de én azt mondom neked, hogy még annyi éved lesz, amikor pakolhatod magad, még nagyon fiatal vagy. Egyetértek anyukáddal, örülj a természetes szépségednek! (Tényleg olyan ritka, mikor az ember egy szép fiatal lányt lát, és nem egy koravén kis k*rvát.)

2010. nov. 12. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan! Én is így vagyok vele, nem teszek magamra sokat, suliba általában szempillaspirál, néha-néha szemceruza alul, ha mondjuk moziba megyek, vagy buliba, akkor szemhéjpúdert is szoktam. Szerintem ezzel semmi godn, és nem leszel tőle ribanc.
2010. nov. 12. 13:10
 4/6 hot_kiss ***** válasza:

Egy enyhe alúli szemkihúzástól egy szempillaspiráltól és esetleg egy kevés, halványabb színű szemhéjpúdertől nem lesz semmi bajod. (: Ha van hozzá kedved hajrá, de a szemhéjpúder szerintem még ne legyen rendszeres..

16/L

2010. nov. 12. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
sokan sminkelik magukat (szem)..., de arcra ne tenyel sokat !
2010. nov. 12. 14:47
 6/6 anonim válasza:
alul nyugottan kihuzhatod a szemed annyi nem árt és még jól is néz ki ;) sztem több nem naon kell esetleg bulikba
2010. nov. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!