Hogyan csináljam meg ezt a sminket?
2011. okt. 18. 17:01
1/3 anonim válasza:
tussal és szemceruzával, jó erősen.
2/3 anonim válasza:
felül kihúzod a szemed tussal, cicásra, jó vastagon, lent pedig szemceruzával,szintén vastagon,és elsatírozhatod,hogy ne legyen úgy "egybe"
3/3 Stingli válasza:
Szia! Attól függ hol szeretnéd viselni a sminket és milyen hatást akarsz elérni. Én ha buliba megyek vízálló tussal szoktam hasonlót készíteni, sajnos nekem gyakran könnyezik a szemem a füst miatt. A felső szemhéjamra fekete szemhéjfestéket szoktam még tenni ami még hosszabb távon rögzíti a sminket valamit azt elsatírozva kissé füstös hatást kapok. (A vízálló tust akkor ajánlom ha már ügyesen bánsz a tussal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!