Mivel csináljam ezt a sminket?
ha szemhéjpúderrel csinálom sosem lesz ilyen szép sötét, inkább kicsit szürkésebb, pedig sokat teszek rá és tényleg fekete a szemhéjpúder :/. és hogyan lesz tartós?
bróbáld ki vízálló szemceruzával
az tuti h tartós és jó dötét lesz :P
ííííjj, de csúnya :S
amúgy szerintem is vagy szemceruzával próbáld meg vagy én úgy szoktam ha nagyon sötét feketét szeretnék, hogy a szemhéjamra rakok vagy valami szürkés vagy halványszínű krém állagú szemfestéket és arra teszem fel a fekete szemhéjport és persze többször viszek fel belőle nem csak egyszer, úgy nekem is halvány és szüskés szokott lenni
ííííjj, de csúnya :S
amúgy szerintem is vagy szemceruzával próbáld meg vagy én úgy szoktam ha nagyon sötét feketét szeretnék, hogy a szemhéjamra rakok vagy valami szürkés vagy halványszínű krém állagú szemfestéket és arra teszem fel a fekete szemhéjport és persze többször viszek fel belőle nem csak egyszer, úgy nekem is halvány és szürkés szokott lenni
Szerintem ezen a képen photoshoppal sötétítve lett rajta...
Esetleg vizesen vidd fel a festéket, pl csepegtess rá kevés vizet és úgy. Illetve amiket előttem írtak azokat tudom én is javasolni.
szemceruzával,aztán kicsit satírozni rajta.
De nézd ezt a videót, talán segít:
http://www.youtube.com/watch?v=hjsqR_VDy3U
Van még ehhez hasonló youtube-on, nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!