1hete egy találkán mutattam meg egy lánynak teljesen új MAC ecseteim, aki meg is vette tőlem, most rájött vegyem vissza, mert kifogásolja a "minőséget". Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már a találkozón is szabályosan elkezdte szabályosan kitépkedni az ecsetekből a szőrt, csak néztem kb. 6szál azonnal kihullott. Én sosem bánok így az ecseteimmel, ledöbbentem, az én féltve őrzött ecseteimmel így bánt. Bőven áron alul adtam oda neki őket, elmondása szerint majd szét esett már nála az egyik, biztos nem eredetiek, ezért vegyem vissza tőle. Most őszintén, ti visszavennétek az Ő használata után?2014. júl. 12. 06:37
11/17 anonim válasza:
"A vevő jogosan ideges" ....Senki nem kötelezte a megvásárlásra a vevőt. Szerintem a kérdező nem szegetett kést a nyakához, hogy de márpedig akkor is megveszed ezeket az ecseteket. A másik az, ha már a vásárlás pillanatában észlelt hibát, miért vette meg? Jól megtépkedi, utána még ő panaszkodik gyenge minőségre?
12/17 anonim válasza:
*szegezett (még mielőtt egy a kérdésre válaszolni képtelen kommentelő ebbe kötne bele)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben visszavettem a vevőtől. Én tisztességes voltam vele olyan hibákat adott elő a vevő egyszerűen, hogy az már kész. Rezeg az ecset használat közben mondom tessék ezt hogy érted?? Ausztriában vásároltuk egy profi sminkes barátnőmmel az ecseteket, neki is pont ugyanilyenek vannak, ő ezeket profi szinten használja smikeléshez, mind kitűnő darabok elmondása szerint, a találka után ő neki mutattam meg az ecsetek, semmi hibájuk nem volt. Hát így jártam, legközelebb leszögezem nincs visszavétel, mert a 2 találka miatt közel 1-1órát utazgatni veszélyeztetett terhesként (mikor kb. felsem kelhetnék az ágyból) és akkor csak belőlem csinált hülyét. Kedves negatív hozzászóló az ecsetek eredetiek én közel 2-3 ecseten kivül nem használok többet a mindennapokra, ezért álltak a polcomon. Gondolkodtam sminktanfolyamon, hogy mennék rá ezért vettem őket, de közbejött a baba az elejétől veszélyeztetett vagyok így szóba se jöhetett. (Majd 3-4 év múlva, talán :)) Jaés a hamisságról, az első találkán a hamis versace parfüm nézegetést 3000 Ft-ért (boltban közel 22500 Ft-os kiszerelést) azt is ekkorra időzítette a vevő, érdekes mód azt nem találta hamisnak ennyiért :)
2014. júl. 13. 21:25
14/17 anonim válasza:
De miert vetted vissza? Nalam is beprobalkoznak de soha semmit nem veszek vissza max esetleg csere de az is 1-2 napon belül. Nem értem miert vetted vissza?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem ér Nekem ennyit az egész tényleg, akkor inkább itt állnak Nálam tovább. Nem akartam zaklatásban lenni, folyamat hívogatott telón még hajnalban is, de ez volt az utolsó ilyen eset, az biztos, nem adok meg telószámot ezentúl senkinek sem :(
2014. júl. 13. 21:42
16/17 A kérdező kommentje:
Jaés a vételár 1 jórészét akarta visszakérni az állítólagos "hibák" miatt, persze úgy szívesen megtartotta volna a szerinte "használhatatlan" ecseteket :) De én ebbe nem mentem bele fillérekért nem fogom odaadni Neki, lehet nem teheti meg, hogy MAC-be beruházzon, de akkor keressen magának valami silány ebay-es változatot.
2014. júl. 13. 21:48
17/17 anonim válasza:
Melyik oldaln adtad el? Az a baj hasznaltan meg aztan hogyvtalalsz ra vevőt...hat mar visszavetted de sok ember szorakozik ezzel sajnod hogy vedd vissza meg ilyenek meg pistazni sebpostazz utanvettel mert az meg a masik csapda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!