Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportmelcsit szeretnék. Ti...

Sportmelcsit szeretnék. Ti megvennétek? Jó ez a típus? Üzletben drága, es jo lenne olcsóbban jó minőséget.

Figyelt kérdés
[link]
2014. ápr. 8. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Gagyi. Hiába márkás, nem ér semmit. Triumph-ot vegyél, igaz 10-12 ezer ft, de megéri, nagyon jól tart.
2014. ápr. 8. 21:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Tényleg? Pedig azt hittem a Nike a legjobb. Triumphot próbáltam üzletben de nem igazán volt kényelmes és drága.

És az Adidas? Vagy milyet érdemes keresni? Én azt hittem Nike meg Adidas ezek a tutik. Futashoz kéne.

Ha talaltok olvsóbban a bolti árnál link jól jönne

2014. ápr. 8. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha találsz olcsóbbat a bolti árnál, akkor 99%, hogy egy rosszul szabott, rossz minőségű vacakra rávarrtak otthon egy random márkanevet... nagyon nem lennél elégedett a dologgal. Tényleg megéri egy jó minőségre beruházni, ha nem tart rendesen sport közben a melltartó, az idővel a mell lógását is okozhatja.
2014. ápr. 8. 22:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt tapasztaltam hogy nem feltétlen kell sportmelltartó, ha a méret megfelelő akkor másmilyenben is lehet futni (pedig nekem nagyobb mellem van mint neked). A Marks&Spencer és Shock Absorber márkákat tudom amúgy ajánlani sportmelltartók terén, hátha találsz használtan, bár a méret ilyenkor kicsit lutri.
2014. ápr. 8. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:
85 b méretben kéne rákeresek vaterán talaltam még rengeteg niket én arra gondoltam hogy a boltban felpróbálom és az alapjan keresek használtat. Mert egyebkent mar sok melltartot vettem igy de azok utcaiak .
2014. ápr. 8. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
ez nagyon szupcsi sportmelcsi ;)
2014. ápr. 8. 22:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Utólsó van ilyened?
2014. ápr. 8. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Próba nélkül nem nagyon lehet megállapítani. Azt hiszem, az enyém is Nike, hasonló méret, nem nagyon használtam, de megkeresem és írok. A pántja vastagabb, nagyon jól tart.
2014. ápr. 9. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!