Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ennyiért drága ez a farmer?

Ennyiért drága ez a farmer?

Figyelt kérdés
Pepe Jeans farmert szeretnék venni, az ára 20 000 ft és azon gondolkodtam, hogy valyon nem túl sok-e egy farmerért ez az összeg. Ti mennyiért szoktatok farmert venni? (és milyet) 18/F
2014. márc. 29. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Átlagosan 6000 körül vannak, de télen a Tescoban 2600-ért vettem egy répa farit csizmához.

Tudom, hogy ez nem márkás, de ugyanolyan, egy farmer nem nyúlik és nem kopik.

Minden évszak végén, amikor leárazások vannak, fillérekért lehet hozzájutni, pl. a Bershkában és a Stradivariusban, ha jól emlékszem, 2000 és 4000 ft-ok voltak a farmeek. Csak mert jött az új kollekció.

Szóval: nem adnék 20 ezret egy farmerért, ötödéért megtalálod, ez pont egy olyan ruhadarab, amit mindenhol lehet kapni és hatalmas a választék.

20 ezret talán egy kabátért adnék, amit évekig viselhetek.

2014. márc. 29. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért nagyon drága, én 5-öt veszek ennyi pénzért..Tally weijlben, New Yorkerben leárazva simán lehet 3000-4000 ft-ért jó minőségű, divatos farmert venni.
2014. márc. 29. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Átlagosan 2-5ezer körül veszek farmert, a 10+ ezreseknél már csak a márkanévért fizetsz aminek semmi értelme.
2014. márc. 29. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
és honnan lehet ennyiért normális/jó farmert venni ?
2014. márc. 29. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyit szánsz rá, valódi farmert vegyél. Nem tudom a pepe Jeans-tl melyiket nézted ki és milyen az anyaga, de a vékony, streccs anyagú farmerek ugyan annyi ideig bírják, bármilyen címke is van rajtuk, míg a farmer az bizony kiszolgál egy darabig.
2014. márc. 29. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért Levi's-t szoktam venni.
2014. márc. 30. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!