Meddig őrzi meg egy alapozó a minőségét?
Rá van írva,hogy felbontás után hány hónapig jó.
Az adott időn túl nem használnám,de odáig úgyis elfogy.
De ez kb mennyi? 1 vagy 2 év?
Miért nem használnád?
Nem látod azt a konzerv alakú jelet???!
Minden alapozónál más.Nálam 5-6 hónap alatt fogy el.
Van mindegyiken egy ilyen nyitott tetejű kis kerek doboz rajz,-de ez általába mindenen van:kézkrémen, testápolón..keresgélj otthon!:)- és azon van feltüntetve:6M, 9M, 12M, 18M, 24M... ezek a hónapok számai. Átalába felnyitástól számítva értendők, de pl. biztos van egy csomó olyan dolog, amihez pl. nincs teszter a boltban, és egyesek kinyitogatják(én szoktam látni, hogy a kis csurmó pic.ák nyitogatják a Max Factor, meg az Astor spirálokat, aztán vesznek egy 5-öd annyiba kerülő sz@rt, ezeket meg otthagyják már kinyitva, aki meg megveszi őket, csodálkozik majd, hogy miért csomósodik a 3500Ft-os 2 hónapja vett spirál, ha 6 hónap szavatosság van jelezve rajta..)Na mindegy, ezeknél előfordul, hogy hamarabb jár le a szavatosságuk. Van olyan termék is, amin jelzik, hogy eddig és eddig jó, dátummal.
Én sem használom tovább őket semmiből. Már tapasztaltam ilyen-olyan elváltozásokat, mert figyelmetlen voltam, és nem emlékeztem mikor vettem. Azóta is szépen ráírogatom, hogy melyiket mikor vettem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!