Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért vesz valaki több ezerért...

Miért vesz valaki több ezerért egy sminkterméket, amikor olcsóbb áron is megkaphatja ugyanazt a minőséget?

Figyelt kérdés

Essenc-nek annyira jó szempillaspirálai vannak, nem értem miért képes valaki több 1 OOO ft-ot kiadni egy drágább am. minőségben ugyanolyan szempillaspirálért.

Ezt nem csak szempillaspirálokra értem.

2012. febr. 5. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint azért, mert ha pl vesz egy 800-1000 Ft-os szempillaspirált, és ha nem megfelelő a minősége (hamar csomósodik, hamar elfogy stb..) akkor kb ugyanott van mint ha megvesz egy drágábbat, de tartósabbat és minőségileg biztos hogy jó.

Szóval röviden: a drágább termékek (sminkben mindenképp) minőségileg jobbak, míg az olcsó nem biztos.

2012. febr. 5. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Mert nem mindig kapom ugyanazt a minőséget. Szemhéjpúderre, szájfényre és rúzsra én sem adok ki több ezer forintot, mert az olcsóbbak között is nagyon jókat lehet találni, de pl. szempillaspirálból meg alapozóból nekem eddig csak drágábbak váltak be, plusz az arcomra nem is merek nagyon olcsó dolgokat kenni, mert így is elég problémás.
2012. febr. 5. 12:49
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen, én is alapozóra, és szempillaspirálra nem sajnálom.

Alapozókból (eddig 1 miss sporty-s volt, a 8h-s,az tényleg jó volt, az már nincs, helyette csinálta egy 12h-sat, ami egy rakat sz*r) is inkább drágábbat veszek.

Szempillaspirál meg Maybelline (abból 3db), ezeknek a keféi nagyok jók.

Volt már olcsóbb 800-900Ft-os szempillaspirálom, és semmit nem értek.

2012. febr. 5. 13:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Volt már 2 Essence spirálom, és az egyik borzasztó volt. Csomós, lepotyogott és kipirosodott tőle a szeme. A másiuk egész jó, de nagyon sok festéket vesz fel a keféje és nem olyan szép fekete.

A 2 legjobb spirálom Maybelline és Astor, kb. 1800 Ft körül volt mindkettő. Ezek sztem sokkal jobbak. Jó a keféjük, a festékük, szép fekete, tartósak stb. Szóval inkább kiadok egy spirálért kétszer annyit, de sokkal jobban megérik nekem.

Szóval összességében, aki drágábbat vesz, az a minőséget fizeti meg. Lehet, hogy kifog egy olyat ami ugyanolyan mint egy olcsóbb Essence, de az is lehet, hogy tényleg sokkal jobb.

2012. febr. 5. 13:15
 5/12 anonim ***** válasza:
57%

nekem speciel az Essence spirálom csípi a szemem O_o

Karácsonyra kaptam Loreal spirált, aminek nagyon örültem, hisz nekem ez a megfizethetetlen kategória, és annyira jó! Van még itthon AVONos, nekem az sem jó. Szóval a spiráloknál szerintem igaz az ár-érték arány! Viszont az Essence tussal és habos alapozóval meg vagyok elégedve! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mindenki bőrére jó ugyanaz a termék, szóval érthető, hogy van aki a drágábbat veszi.

2012. febr. 5. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

A kérdéssel nagyrészt egyetértek.

Viszont, amire nem szabad sajnálni a pénz, az a spirál, az alapozó és a púder.

Nekem volt 2 essence spriálo, mind csomós volt, göbösen vitte fel a festéket, nehezen szárad, póklábszempillákat csinált.

Inkább veszek egy ezressel többért, de akkor érje meg az árát. Most Max Factor spirálom van, 1700-ért vettem, leárazás volt. Van különbség...

2012. febr. 5. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is imádom az Essence cuccokat, alapozót, szemhéjpúdereket, szájfényt, tust, ecseteket is ebből a márkából veszek. Viszont pont a szempillaspirál az, amit kipróbáltam egyet az Essence-től, a multi-action false lashest, és kb. 3x használtam, addig jó volt, utána meg tiszta csomós meg ragacsos lett az egész, pergett le, dobhattam ki. A szempillaspirál az, aminél nem sajnálom a pénzt a drágábbra. Inkább megveszem a Max Factort vagy Maybelline-t, azok nagyon beváltak.
2012. febr. 5. 15:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Az olcsóbb nem mindig minőségi sajnos. Aki drágábbakat vesz,ahogy én is szoktam egy-két dologra beáldozni- az azt tartja szem előtt, hogy akármit nem ken az arcára azért, hogy valami "sminkszerűséget" ken magára. Szerintem a legjobb ha az ember keverni tudja a kettőt. A drágábbak közül is kifogja azt, ami igazán megéri és az olcsóból is megtalálja a jófélét. Az elfogultság egy drágább márka felé ,már egy másik dolog :/ :)
2012. febr. 5. 23:04
 9/12 A kérdező kommentje:

Vietnámi üzletekben lévő sminkcuccokról mi a véleményetek?

[link] ebből a bejegyzésből kiragadtam egy mondatot, ahol a csaj arra biztat h a sminkekből is legolcsóbbat vegyük meg...

2012. febr. 27. 22:37
 10/12 Csöpi válasza:
hát szerintem nem ugyanolyan egy Max Factor, Rimmel London szempillaspirál mint egy kis ócska 600 ft-os Essence...
2012. márc. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!