Miért vesz valaki több ezerért egy sminkterméket, amikor olcsóbb áron is megkaphatja ugyanazt a minőséget?
Essenc-nek annyira jó szempillaspirálai vannak, nem értem miért képes valaki több 1 OOO ft-ot kiadni egy drágább am. minőségben ugyanolyan szempillaspirálért.
Ezt nem csak szempillaspirálokra értem.
Véleményem szerint azért, mert ha pl vesz egy 800-1000 Ft-os szempillaspirált, és ha nem megfelelő a minősége (hamar csomósodik, hamar elfogy stb..) akkor kb ugyanott van mint ha megvesz egy drágábbat, de tartósabbat és minőségileg biztos hogy jó.
Szóval röviden: a drágább termékek (sminkben mindenképp) minőségileg jobbak, míg az olcsó nem biztos.
Igen, én is alapozóra, és szempillaspirálra nem sajnálom.
Alapozókból (eddig 1 miss sporty-s volt, a 8h-s,az tényleg jó volt, az már nincs, helyette csinálta egy 12h-sat, ami egy rakat sz*r) is inkább drágábbat veszek.
Szempillaspirál meg Maybelline (abból 3db), ezeknek a keféi nagyok jók.
Volt már olcsóbb 800-900Ft-os szempillaspirálom, és semmit nem értek.
Volt már 2 Essence spirálom, és az egyik borzasztó volt. Csomós, lepotyogott és kipirosodott tőle a szeme. A másiuk egész jó, de nagyon sok festéket vesz fel a keféje és nem olyan szép fekete.
A 2 legjobb spirálom Maybelline és Astor, kb. 1800 Ft körül volt mindkettő. Ezek sztem sokkal jobbak. Jó a keféjük, a festékük, szép fekete, tartósak stb. Szóval inkább kiadok egy spirálért kétszer annyit, de sokkal jobban megérik nekem.
Szóval összességében, aki drágábbat vesz, az a minőséget fizeti meg. Lehet, hogy kifog egy olyat ami ugyanolyan mint egy olcsóbb Essence, de az is lehet, hogy tényleg sokkal jobb.
nekem speciel az Essence spirálom csípi a szemem O_o
Karácsonyra kaptam Loreal spirált, aminek nagyon örültem, hisz nekem ez a megfizethetetlen kategória, és annyira jó! Van még itthon AVONos, nekem az sem jó. Szóval a spiráloknál szerintem igaz az ár-érték arány! Viszont az Essence tussal és habos alapozóval meg vagyok elégedve! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem mindenki bőrére jó ugyanaz a termék, szóval érthető, hogy van aki a drágábbat veszi.
A kérdéssel nagyrészt egyetértek.
Viszont, amire nem szabad sajnálni a pénz, az a spirál, az alapozó és a púder.
Nekem volt 2 essence spriálo, mind csomós volt, göbösen vitte fel a festéket, nehezen szárad, póklábszempillákat csinált.
Inkább veszek egy ezressel többért, de akkor érje meg az árát. Most Max Factor spirálom van, 1700-ért vettem, leárazás volt. Van különbség...
Vietnámi üzletekben lévő sminkcuccokról mi a véleményetek?
[link] ebből a bejegyzésből kiragadtam egy mondatot, ahol a csaj arra biztat h a sminkekből is legolcsóbbat vegyük meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!