Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, ti amikor előszőr...

Fiúk, ti amikor előszőr vettetek magatoknak valamilyen sminkterméket (pld:korrektor, alapozó, pirosító), akkor nem zavart titeket a többi ember?

Figyelt kérdés
Nekem most kellene korrektort vennem,de nem tudom,hogy hogy csináljam...hogy csináljam?
2011. ápr. 22. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Pirosító?? Beszarok:D
2011. ápr. 22. 18:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
miért zavarna?:D veheted te a barátnödnek is csaknem ér rá :D
2011. ápr. 22. 18:47
 3/15 anonim ***** válasza:
pirosító? -.-"
2011. ápr. 22. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Épp elég piros lennék én a szégyentől, ha búza lennék :P
2011. ápr. 22. 19:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Micsoda? Bocsáss meg, de pirosító? Korrektor? Minek kellenének ezek egy pasinak? Meg úgy egyáltalán a többségnek...
2011. ápr. 22. 19:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Korrektor pld a pattanások elfedésére,a többit meg csak úgy odaírtam...
2011. ápr. 22. 19:18
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
Nem vettem még semmilyen sminkterméket és nem is fogok...nem vagyok b*zi.
2011. ápr. 22. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell feltétlen melegnek lenni ahhoz hogy egy férfi sminkelje magát! Alekosz is keni a fejét alapozóval, mégsem meleg.
2011. ápr. 22. 21:49
 9/15 anonim ***** válasza:

A volt pasim engem kért meg eme nemes feladatra Merthogy ő nem vesz ilyeneket, de tegyem már meg neki ezt a szívességet, mert ekkora pattanással a homlokán mégse megy emberek közé... :D

Most lehet itt buz1zni, ami sztem mindenképpen egy undorító dolog, de sok pasi használ korrektort, ismerek olyat, aki szemceruzával húzta ki alul a szemét, és nem mondtad volna meg róla, meg olyat is, aki púdert használ, hogy ne csillogjon a feje... És mit ondoltok, azok az emberek, akiket a filmekbe vagy a tv.ben láttok, azokon nincs smink? A smink nem feltétlenül a női sminket jelenti, ez hülyeség...

Amúgy megveszed és kész, ne csináj belőle ügyet a korrektor az nem nagy dolog, igényesség kérdése... Gondolom arctisztítót meg tonikot is szoktál venni, na ez ugyanolyan kb..

2011. ápr. 22. 22:20
 10/15 anonim ***** válasza:
A barátaim általában úgy oldják meg,hogy megvetetik velem(mert lány vagyok). De ezt soha nen értettem...Simán bemehetnének ők is és megvehetnék,csak félnek,hogy melegnek nézik...
2011. ápr. 24. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!