Műkörmösök! Melyik márkájú zselék, anyagok a legdrágábbak, és tükrözik-e a minőséget?
Melyikkel dolgoztok a legszívesebben?
Ha a legdrágábbat használjátok, akkor mennyit kértek a vendégtől?
Mennyibe kerül egy tégellyel? Meddig elég?
Főként olyanok válaszát várom, akik főállásban csinálják, és levezetnék nekem, hogy ha x a kiadás (bérleti díj, anyagköltség, rezsi, vállalkozói, könyvelő...)x vendég van naponta, x minőségű anyaggal, akkor azért mennyit kérsz, mennyi marad a végén.
Látom az ellentéteket, hogy vki, nem él meg belőle, vkit meg felvet a pénz. Mi ennek az oka. Aki 6 ezret kér, az miért kér annyit, aki meg 3 ezret, az miért csak annyit? Vajon érdemes a legprofibb anyagokkal dolgozni, hogy extraprofitot érjünk el????
Nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi maradna a 6000-ből. Tegyük fel, hogy 4 embert csinálsz naponta: 24 ezer; hétfőtől péntekig 4 héten keresztül (24000x5x4)az 480 000 Ft
Ebből adózol, gondolom nem adsz mindenkinek számlát, sőt...
kifizeted az anyagot, és bérleti díjat, ami nem lehet olyan sok, mivel csak egy sarkot bérelsz egy szalonban. Ha pár hétvégét megcsinálsz, akkor kb. 600 000 Ft a bevételed. Az első válaszoló azt írta, hogy kb.1500 Ft az anyagköltség= 120 000 Ft, de legyen 150 000 Ft, maradt még 330 000 Ft bérleti díjra, és a havi vállalkozói járulékra, ami durván legyen 100.000 Ft. A végeredmény 230.000 Ft. Az nem rossz egy nőnek, és műkörmösnek sztem!
De nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!