Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmösök! Melyik márkájú...

Műkörmösök! Melyik márkájú zselék, anyagok a legdrágábbak, és tükrözik-e a minőséget?

Figyelt kérdés

Melyikkel dolgoztok a legszívesebben?

Ha a legdrágábbat használjátok, akkor mennyit kértek a vendégtől?

Mennyibe kerül egy tégellyel? Meddig elég?

Főként olyanok válaszát várom, akik főállásban csinálják, és levezetnék nekem, hogy ha x a kiadás (bérleti díj, anyagköltség, rezsi, vállalkozói, könyvelő...)x vendég van naponta, x minőségű anyaggal, akkor azért mennyit kérsz, mennyi marad a végén.

Látom az ellentéteket, hogy vki, nem él meg belőle, vkit meg felvet a pénz. Mi ennek az oka. Aki 6 ezret kér, az miért kér annyit, aki meg 3 ezret, az miért csak annyit? Vajon érdemes a legprofibb anyagokkal dolgozni, hogy extraprofitot érjünk el????

2009. jan. 21. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én Crystal Nails anyagokat használok...Egy 50 ml-es zselé elég kb 20-25 emberre,de ez persze attól is függ,hogy mekkora körmöket készítek!Persze ehez még hozzájön a csillámporok,színes zselék, kövek, fémdíszek stb ára!Én 4000-ért dolgozok,de hallottam,hogy van,aki Pesten 8-10 ezerért rak körmöt!Ez teljesen változó, de azt tudnod kell,hogy ebből nem lehet meggazdagodni!Nekem is csak "hobby", más a fő szakmám!Ha reggeltől estigbcsinálod,akkor meg lehet belőle élni, de én próbáltam és meguntam hamar, főleg amikor a 20. ember kért aznap ugyanolyan franciát!Arról nem is beszélve,hogy nem túl jó reggeltől estig szagolni ezt a sok anyagot meg port!Szóval olyan körmös nincs,akit felvet a pénz, kivéve,ha nem minőségi anyagokkal dolgozik 10 ezerért,és reggeltől estig!De azt mindenki tudja,hogy nem minőségi anyagokkal nem lehet minőségi munkát végezni!A volt körmösöm is Crystal Nails-t használt,és a tanfolyamon is ezt ajánlották!Teljesen meg vagyok vele elégedve!Ja és egy átlag hosszúságú köröm anyagára kb 1500 Ft!Ebben benne van a zselé, a csillám, a lakk a kő vagy amit akar!Ehhez még add hozzá a vállalkozói árát meg a bérleti díjat és így ki tudod számolni,hogy mennyi az ideális ár!
2009. jan. 21. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Aki 8-10 ezerért csinálja, valljuk be őszintén, nem kereshet rosszul. És vajon mért kér annyit?
2009. jan. 21. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert pl Pesten dolgozik,és ott több a bérleti díj!Addig,amíg egy kisebb szalonban vidéken 20-30 ezer havonta,egy menő szépségszalonban,főleg Pesten, 100 ezrek!És azt se felejtsd el,hogy nagyon sokan nem tudnak ennyi pénzt kiadni,főleg,ha nem csinál semmi különöset!
2009. jan. 21. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
erre csak annyit h Debrecenben egy nem túl komoly szalonba mm nem ilyen szépségszalon stb na ott csinálták 10 000ért ráadásul szerintem iszonyat szar lett mert ilyen duci lett ismerősöm csináltatott .tehát szeritem aki többet kér érte és nem ilyen fúlfelszerelt szalonba van az téleg jól keres
2009. jan. 21. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Hát nekem pl 2 órába telik felrakni egy körmöt, és az anyagár+a vállalkozói+bérleti díj után tisztán 2000 Ft-om marad/fő!Szóval nem tudom,hogy 1000 forintos órabér mióta számít jónak, de...6000-ért dolgozok!
2009. jan. 21. 16:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi maradna a 6000-ből. Tegyük fel, hogy 4 embert csinálsz naponta: 24 ezer; hétfőtől péntekig 4 héten keresztül (24000x5x4)az 480 000 Ft

Ebből adózol, gondolom nem adsz mindenkinek számlát, sőt...

kifizeted az anyagot, és bérleti díjat, ami nem lehet olyan sok, mivel csak egy sarkot bérelsz egy szalonban. Ha pár hétvégét megcsinálsz, akkor kb. 600 000 Ft a bevételed. Az első válaszoló azt írta, hogy kb.1500 Ft az anyagköltség= 120 000 Ft, de legyen 150 000 Ft, maradt még 330 000 Ft bérleti díjra, és a havi vállalkozói járulékra, ami durván legyen 100.000 Ft. A végeredmény 230.000 Ft. Az nem rossz egy nőnek, és műkörmösnek sztem!

De nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek

2009. jan. 21. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos tök8,hogy mennyi számlát adok,akkor is minimálbért adózok havonta+50 ezer a bérleti díj!Lehet,hogy nem rossz,ami marad,de ezért reggeltől estig ezt csinálom, csak reszelek és reszelek,és arra nincs időm,hogy kaját főzzek!Ráadásul nagyon monoton, mert lehet,hogy mindenki mást kér, a folyamat szinte ugyanaz!Egészségtelen szakma,én is el kezdtem mást tanulni!Hiába sok a vendégem, de érzem magamon,hogy a sok anyag meg por nincs rám jó hatással!Egész nap belélegzem ezt a sok sz*rt!És nem éri meg!az meg a másik,hogy ahhoz,hogy 6 ezret el tudj kérni, különleges dolgokat kell tudnod,amiket a tanfolyamon nem tanítanak meg!Pl egyik ismerősöm is körmös Veszprémben,és 4 ezerért dolgozik,és alig van munkája!Iszonyat ügyes,aki kipróbálja, nála marad, de sokallják a 4 ezret!Pesten el lehet kérni ennyit sőt többet is,ha jó vagy, de...És én is nem egy hirdetést látok,amin az áll,hogy műkörömépítés 2800 Ft!Ahhoz,hogy ne a 2800-ast válasszát,hanem Téged,aki 2x ennyiért melózol,sokkal jobbnak kell lenned!
2009. jan. 21. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
És te sokkal jobb vagy?
2009. jan. 22. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!