Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miskolc pláza H&M üzletében...

Miskolc pláza H&M üzletében lehet kapni H&M-es kozmetikumokat, smink termékeket is?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Miskolci!
2014. jún. 23. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2014. jún. 23. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Én szájfénnyel és körömlakkal találkoztam, meg valami tégelyes izével...talán ajakápoló lehetett, vagy ajakbalzsam vagy valami ilyesmi, meg egyszer láttam egy ilyen tusos-szemhéjpúderes izét is, ami tök jól nézett ki, de már szét volt szedve...

Én miskolci vagyok, múlt héten voltam a h&mben

2014. jún. 23. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnos nem igazán.

Van pár körömlakk, szájfény esetleg, de mindig szét vannak szedve és én majdnem elájultam mikor megláttam hogy Pesten mi van ilyen téren..szóval ez mindent elmondott szerintem ha ennyire nagy meglepetés volt az nekem.:D

2014. jún. 27. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!