Szerintetek megérné ezt a coastal scents palettát megrendelni a MUP-ról? (link alább)
link: [link]
(Olyan válasz érdekelne, hogy mennyire jó minőségű, összességben megéri-e az árát?)
Miért nem veszel miss rose palettát?:
ennél jobbat én még nem találtam,évek óta ezt használom csak ilyen 32 színes palettába,nálam csillagos ötös.
Illatszeresnél be tudod szerezni,eurósba csak 4 részes van ami nem olyan jó.
De ez csak egy tanács.
Azért ne hasonlítsunk már össze egy drogériás miss roset egy Cs palettához :-D Nekem van mindkettő és állítom, hogy a 88-as paletták (meg a 28 és 26-os is) messzemenőkig jobbak, mint a miss rose. Tartósságra meg főleg!
Birom ezeket a beauty bloggereket, amikor lehúznak csak azért termékeket, mert őket nem támogat egy cég és kénytelenek drogériában vásárolt termékeket mutogatni az oldalaikon. Ne ülj föl neki kérdező!
Hát a miss rose-nál jobb :-) Jézusom, hogy lehet összehasonlítani egy profi palettát a kínai miss rose-val?
Igen, megéri megvenni a Coastal Scents palettát a Make Up Plázából. Nekem egy 26-os paletta van és imádom. Nagyon jól pigmentált, tartós. Van 1 db MAC szemfestékem, ami tök ugyan olyan színű, mint a 26-osban lévő egyik színem és a kettő között 0, de tényleg semmi különbség. Sőt a Coastal mintha még pigmentáltabb is volna!
Persze, hogy megéri. Sminkesek is ezt használják!
Az, hogy vannak utánzatok az egy dolog. Az Adidast is utánozzák, mégis jobban szeretne mindenki eredetit, mert jobb minőségű. Na itt is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!