Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek megérné ezt a...

Szerintetek megérné ezt a coastal scents palettát megrendelni a MUP-ról? (link alább)

Figyelt kérdés

link: [link]

(Olyan válasz érdekelne, hogy mennyire jó minőségű, összességben megéri-e az árát?)

2012. júl. 5. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem veszel miss rose palettát?:

[link]

ennél jobbat én még nem találtam,évek óta ezt használom csak ilyen 32 színes palettába,nálam csillagos ötös.

Illatszeresnél be tudod szerezni,eurósba csak 4 részes van ami nem olyan jó.

De ez csak egy tanács.

2012. júl. 5. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Még nem használtam ilyen terméket, de megfontolom. :D
2012. júl. 5. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Azért ne hasonlítsunk már össze egy drogériás miss roset egy Cs palettához :-D Nekem van mindkettő és állítom, hogy a 88-as paletták (meg a 28 és 26-os is) messzemenőkig jobbak, mint a miss rose. Tartósságra meg főleg!

Birom ezeket a beauty bloggereket, amikor lehúznak csak azért termékeket, mert őket nem támogat egy cég és kénytelenek drogériában vásárolt termékeket mutogatni az oldalaikon. Ne ülj föl neki kérdező!

2012. szept. 3. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát a miss rose-nál jobb :-) Jézusom, hogy lehet összehasonlítani egy profi palettát a kínai miss rose-val?

Igen, megéri megvenni a Coastal Scents palettát a Make Up Plázából. Nekem egy 26-os paletta van és imádom. Nagyon jól pigmentált, tartós. Van 1 db MAC szemfestékem, ami tök ugyan olyan színű, mint a 26-osban lévő egyik színem és a kettő között 0, de tényleg semmi különbség. Sőt a Coastal mintha még pigmentáltabb is volna!

2014. szept. 24. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megéri. Sminkesek is ezt használják!

Az, hogy vannak utánzatok az egy dolog. Az Adidast is utánozzák, mégis jobban szeretne mindenki eredetit, mert jobb minőségű. Na itt is ez a helyzet.

2015. okt. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!