Smink rendelés kérdés (make up plaza)?!
A make up plaza oldaláról szeretnék rendelni pár terméket (7db ot )
és ebből mindegyik elfogyott. Milyen gyakran van árú föltöltés?
Már írtam nekik üzenetet 2 napja de nem válaszoltak...
Előre is köszönöm
Évek óta a Make Up Plaza -ból rendelek. Na ők az a cég, akik tuti minden levélre válaszolnak, szóval kizárt, hogy 2 napja nem kaptál választ. Vagy nem kapták meg, vagy a SPAM fiókodban van a válasz. Ők az egyik leg vevőorientáltabb sminkes cég Mo-on! Nem akarom őket sztárolni, de tényleg baromi profik és telefonban is mindig felkészültek. Olyan szaktanácsot is kaptam már tőlük, amiket sminkórákon is nem is hallottam. Azért ez elég meggyőző!
Rendszeresen töltik a készletüket, de mivel náluk a legnagyobb a választék és az árak is itt a legkedvezőbbek, ezért nem megoldható - mint sehol máshol-, hogy mindig minden egyszerre legyen. Ehhez vagy gyártónak kell lenniük vagy csak 1-féle termékkel kellene foglalkozniuk.
Csak ajánlani tudom őket és szerintem csak nem kapták meg az üzidet ;-) Szóval nem ők nem válaszoltak - szerintem, hanem a hiba a Te gépedben volt ;-)
Most látom csak, hogy 2013-as kérdés, de ha már elkezdtem válaszolok ...
Szerintem nem kapták meg az üzidet. Kizárt, hogy pont ők ne válaszolnának. Az, hogy a kb. több ezer cuccukból éppen 7 nincs raktáron, szerintem nem egy nagy hiánynak mondható. Több ezer választékból ha 20% hiányozna (tehát kb. 200 termék), még az sem lenne számottevő.
Ha írsz nekik úgy, hogy meg is kapják, minden bizonnyal válaszolni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!