Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használ valaki Beauties...

Használ valaki Beauties Factory terméket?

Figyelt kérdés

A Makeup Plaza-nál láttam ezeket a termékeket. Mielőtt én is kipróbálnám, kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, főleg a pirosító palettái terén.

[link]

[link]

2014. jún. 21. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem megvan az egyik 96-os palettájuk. Minden szín változó. Az egyik pigmentált és krémes egy kicsit, a másik kb. meg se látszik és porzik. (Vizes ecsettel még nem próbáltam.) Szerintem megéri az árát.
2014. jún. 21. 19:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2014. jún. 24. 06:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, én már vettem tőlük és imádom őket, főleg a mono kiszerelésű szemfestékeket, amiket üres palettába össze tudom válogatni. A BF-es arcpirosítók pedig mesések, valóban nagyon jók. Meg is lepődtem rajta. Abszolút ár-érték arányban vannak. Az ecseteiből nem mindegyiket szeretem, de láttam már profiknál is ilyen termék. Minden márkának vannak nagyon jó és kevésbé jó termékei. Szerintem a BF szemfestékekben, arpírekben, glitterekben erős. Az ecsetei annyira nem, abból inkább a Coastal és a Sigma (utóbbi mesés!) a többi cuccait meg még nem próbáltam.
2014. aug. 12. 12:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Közben megrendeltem a Makeup Plaza-tól a 10-es pirosító palettát és WOW-WOW-WOW. Eszméletlenül pigmentált, (bár egy kicsit porol is). Nagyon vigyázni kell vele, mert könnyen bohócpofit lehet vele készíteni. Szerintem be fogok ruházni majd szemfesték palettákba is idővel.

2014. aug. 16. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a BF termékeit mert olcsók és teljesen kielégítik az igényeimet. Pigmentáltak, tartósak és a csomagolásuk is megfelelő. Nekem paletták vannak tőlük és üres palettába helyezhető szemfestékek.
2014. szept. 24. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!