Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Maybelline Colossal Volum'expr...

Maybelline Colossal Volum'express Smoky Eyes vagy Max Factor Masterpiece Max? Valamelyik terméket használók véleményét várom kizárólag!

Figyelt kérdés
Kettő közül szeretném valamelyiket, hosszú a szempillám, csak vékony nincs tartása, és beesett az arcom nélküle, más sminket nem használok. Azért kellene egy olyan, ami tartást ad, nem csomósodik, mert attól semmit nem utálok jobban egy spirálban. Legyen tartós, egy alapos arc mosást, nyári kánikulát bírja.
2014. ápr. 18. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a Maybelline-t használom és nagyon meg vagyok elégedve. Az egyik kedvenc spirálom. Egyáltalán nem csomósít, szépen dúsít, még az illata se rossz. Tartós, de a bírja a nyári kánikulát elvárásodat kissé nehéz teljesíteni tekintve arra, hogy a nyári negyven fokban mindenkiről szakad a víz..
2014. ápr. 19. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a maxfactort használom, és őszintén szólva nekem a lash extension effect spiráljuk jobban bejött...Viszont a maybelline spirálok közül is próbáltam többet (ezt pont nem) : colossal volume, big eyes (két végű spirál), rocket, one by one, viszont egyiket se szerettem...Vagyis a rocket nem volt rossz - lerobbanthatatlanul tartós, de a többivel jó tapasztalataim nem voltak...

Konkrétan a két említett spirál közül csak az mf-et ismerem, és azt nagyon szeretem, a márkák közül meg szintén a mf vált be nekem jobban...

2014. ápr. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!