Megengednétek a hetedikes lányotoknak ezt?
Figyelt kérdés
Most leszek hetedikes es én szeretnék tust használni vagy szemzeruzát,de nem akarom túlzásba vinni.Visszafogottabbra gondoltam pl.:
[link] ebből a 4. Vagy az 5-re gondoltam de lehet ennél vékonyabbat is!
Az utolsó azért is tetszik mert kék szemem van de azért nem akarok erőset. Megengednétek? Vagy ha nem akkor esetleg mikor nyolcadikos lesz? 13l
2014. jún. 21. 13:11
11/14 anonim válasza:
Szerintem lehet.:D nem túl vastag.de ez mondjuk az iskoládtól függ.Más korod beliek sminkelik magukat már?:)
12/14 anonim válasza:
Semmi szükség még rá ennyi idősen. Ha lenne gyerekem max középsulitól engedném neki, de akkor is még csak minimálisan, hogy ne mondja azt, hogy neki semmit sem szabad, másnak meg megengedik. Nekem is középsulitól engedték és jó is volt ez így.
13/14 A kérdező kommentje:
Csak 1 lány de neki erősen mert az alsót is befesti ezért erős de azért rányomja. Nem őt akarom utánozni.
2014. jún. 24. 12:57
14/14 anonim válasza:
El se olvasom a commenteket mert csak felidegesít a sok hülye begyöpösödött ember. Cicám attól hogy hetedikben sminkelsz nem leszel rib... és nem leszel "nem gyerek" meg rossz, meg akármi. Én ötödiktől sminkelek, műkörmöm van és semmi baja a bőrömnek, nem lettem valami elzüllőt kamasz, vagy rib..Nem függenek össze ezek a dolgok. Mindenben meg kell találni az arany középutat, meg kell tanulni sminkelni, szépen , ízlésesen, úgy hogy kiemelje a szépséged. Ha így teszel akkor az tökéletes, és ha majd felnőtt leszel akkor is szükséged lesz rá mert szerintem igenis egy nő, még ha gyönyörű is egy alap sminket feldobhat mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!