Fiú vagyok. Buzis ha festem a körömöm feketére?
am. fiú vagyok,rocker csak egy ideje abbahagytam mivel sokan ezt mondták rá.
ÉS a barátnőmnek is teccik.
Csak gondoltam megkérdezek ittis néhány embert.
Szerintem nem b*zis. Egy pár dolog magamról.
Tizenhét éves vagyok, fiú, van barátnőm, emellett én olyan szabadidős cuccos vagyok, a szívem pedig rocker. Feketére van festve a körmöm 15 éves korom óta folyton. Barátnőmnek nagyon tetszik, akinek meg ne a hátam mögött pofázzon hanem jöjjön ide és mondja a szemembe. Szinte mindegyik ismerősömnek tetszik, és lám a csajoknak is :D Barátnőm 1 évvel fiatalabb mint én 2 éve vagyunk együtt. Engem nem nagyon b*ziznak le, de hát mindenkinél másképp jön ki. Szerintem nem baj ha festeted magad. Én is azt csinálom.
Néhány előttem szóló: Én fekete körömlakkot használok, és egyáltalán nem vagyok emós -.-"
Amúgy bocsi, de sztem nem áll jó fiúnak a fekete körömlakk, bár ha neked tetszik, de sztem nem valami férfias 17/L
Az szerintem csak e-boy-os, nagyon sokan festik a kormuket azok is akik nem meleg. Velemenyem szerint en nem nagyon szeretem, de nagyon sok embernek bejon, akinek meg nem tetszik azzal ne foglalkozz
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!