Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiú vagyok. Buzis ha festem a...

Fiú vagyok. Buzis ha festem a körömöm feketére?

Figyelt kérdés

am. fiú vagyok,rocker csak egy ideje abbahagytam mivel sokan ezt mondták rá.

ÉS a barátnőmnek is teccik.

Csak gondoltam megkérdezek ittis néhány embert.

2008. júl. 31. 09:34
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
61%
A körömfestés nőies dolog. Éppen ezért emeli be ezt sok más nőies dologgal együtt néhány szubkultúra a férfiak szokásai közé, de ettől még nem lesz férfias, úgyhogy jogos, ha buzisnak titulálják.
2008. júl. 31. 13:29
 12/56 A kérdező kommentje:
okés köszönöm a válaszoktam.
2008. júl. 31. 13:33
 13/56 anonim ***** válasza:
41%

szerintem egyáltalán nem buzis mivel igaz hogy a metálegyüttesekben is festik a körmüket..

és azok is fiúk szal..

2008. júl. 31. 15:13
 14/56 A kérdező kommentje:

hát jaja, de végül is ők csak a hangulatért és az emberek kedvéért.

Mert nem hiszem , hogy ők az utcán ugy járnának..:)

2008. júl. 31. 15:15
 15/56 anonim ***** válasza:
34%

nem tudommennyire buzis de az antifitnes club festifeketére a körmét!

fekete köröm=emo

nem mondom hogy te az vagy de ezt jelenti

2008. júl. 31. 16:54
 16/56 anonim válasza:
75%

Hell.

Nem vagy emo,ha fested a körmödet.A goth-ok is festik a körmüket.Manson is festi a körmét.Utcán is.Mindenhol.Miért foglalkoztat más véleménye?Engedd el magad,lazíts,és a saját stílusodat alakítsd ki.Még ha hozzátartozik a körömfestés,akkor is.Ha meg beszólnak...akkor....Na ez már rád tartozik.Úgy intézed el őket,ahogy akarod.:D

2008. júl. 31. 17:10
 17/56 anonim ***** válasza:
99%
Döntsd el, hogy jobban tetszik-e a fekete köröm, mint amennyire zavar, ha beszólnának.
2008. júl. 31. 20:56
 18/56 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem buzis.Nekem is teccik;)
2008. aug. 1. 00:21
 19/56 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is a lényeg, hogy neked is meg a barátnődnek is tetszen! Amúgy nem maga a körömlakk a buzis, hanem az, amint elképzel az ember egy fiút, amint ezzel vacakol. Pedig hozzám nem is olyan régen kifejezetten közel állt ez a stilus, még most sincs olyan távol... a lényeg, hogy volt akkor egy fiúm, szintén ebben a stilusban. A szerencsétlen pont a kedvemért kezdte el festeni a körmét, plusz az arcát is lefolyt sminkkel, mert mondtam, hogy nekem ez mennyire tetszik. Aztán kezdtem belegondolni, hogy reggelente ott áll a tükör előtt és ezzel foglalkozik, ahelyett, hogy értelmesebb, férfiasabb dolgokkal foglalkozna. A végén, már én is buzisnak láttam, amint elképzeltem őt a tükör előtt:( Szerintem egy-egy koncertre fesd ki, ha nagyon tetszik, de ne sűrűn, mert elég rossz lesz a közvélemény. Tudom, mindenki azt mondja, hogy azzal nem szabad törődni, pedig dehogynem, igenis kell. Fontos, hogy itélnek meg az iskolába a tanáraid, vagy egy vizsgakor, esetleg munkavállalásnál.
2008. aug. 1. 09:30
 20/56 anonim ***** válasza:
76%
Sztem nem buzis,jah és nem csak az ilyen mű emósok festik feketére a körmüket,mint pl Anti Fitness Klub,hanem pl Billy Joe is és a Green Day többi tagja is szal....
2008. aug. 1. 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!