Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiú vagyok. Buzis ha festem a...

Fiú vagyok. Buzis ha festem a körömöm feketére?

Figyelt kérdés

am. fiú vagyok,rocker csak egy ideje abbahagytam mivel sokan ezt mondták rá.

ÉS a barátnőmnek is teccik.

Csak gondoltam megkérdezek ittis néhány embert.

2008. júl. 31. 09:34
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem igen.. A barátnöd meg egy hülye kis tini lehet...
2008. aug. 7. 15:11
 32/56 anonim ***** válasza:
18%
hát nem vagyok hülye egyáltalán:@
2008. aug. 7. 15:33
 33/56 A kérdező kommentje:

igen, ő egyáltalán nem hülye..

mellesleg nem is ez volt a kérdés, hogy hülye e a barátnőm vagy sem...

2008. aug. 7. 15:39
 34/56 anonim válasza:
85%
Hell! Én már régóta fetem a körmöm, pedig fiú vagyok. Használtam már kéket, lilát és rózsaszínt is, de a fekete a legjobb. Olyan darkos inkább, mint emós!
2008. aug. 8. 08:18
 35/56 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szerinted, de az emberek többségének inkább imós.De te tudod.Engem érdekellne, hogy körberöhögnek-e az utcán..a barátnőd meg nem hülye.!
2008. aug. 8. 10:25
 36/56 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az egyik legfontosabb dolog: mások véleménye. Hisz tudod, hogy milyen a mai világ. Egy hajléktalannak már állást sem adnak, a mozgás sérültek már senkire sem számíthatnak (persze akinek nem ingje...)

Ha végig mész az utcán, fekete körömmel, félre fésült hajjal, szénfekete szájjal és még sorolhatnám; nem biztos, hogy a legjobb véleményt alakítják ki rólad a téged megnézők. És ez később rosszallóan hat a te véleményedre magadról. Hisz az ember a körülötte levő információkból gyűjti össze a magáról kialakuló véleményét.

Az emberek többsége elítéli az ilyesfajta feltünőséget. Hisz rengeteg számukra negatív személy jut eszükbe, mint a Tokio Hotel énekese, Anti Fittness Club stb.

Aztán azzal is tisztában kell lennünk, hogy ez nem stílus, hanem divat. Metroszexuális férfiak vitték be ezt az életbe, s tüntették fel stílusként, amikor nyilvánvaló, hogy néhány tinédzser követte a divatot és szabadult meg a hagyományos körmöktől. Még, ha te nem is így gondolod. (És a fekete köröm kellékeit is.)

A vélemények megoszlanak: amint észrevetted a többség inkább "le emózza" a fekete körmös férfiakat. De vannak olyanok, akik épp ezt kedvelik. És persze, ha végig gondoljuk a körömlakkot, sminkeket és egyéb szépségápolási cikkeket nem a férfiak részére találták ki. A legtöbb ember véleménye: haggyuk a festéket a nőkre. És valahol jogosan. De persze jött az új fajta megnyilvánulás: metroszexualitás. Ezzel a hímnemű egyedek is szabad utat kaptak a smink pultokhoz, szépségszalonokhoz.

Tehát végeredményül arra jutottam, hogy nem épp a homoszexuális emberekhez kötném a fekete körmöket, sokkal inkább a metroszexuálisokhoz. És, mint tudjuk, a metroszexuálisok az ellenkező nemhez vonzódnak, tehát semmiképp nem "buzis".

Másrészről pedig sokakban saját nemhez vonzódást kelt.

A kérdésedre válaszolva: szerintem nem "buzis". Persze ez nem azt jelenti, hogy számomra ez bejön. :)

2008. aug. 8. 21:35
 37/56 anonim ***** válasza:
98%

Úristen mindenki mennyire ellene van ezt nem gondoltam volna :O

Szerintem ma már a feketére festett köröm fiúknál nem b_zis, és tényleg lehet férfias - láttam már olyat :)

Fessd bátran :) ha rózsaszínre vagy kékre festenéd az már másabb lenne. Bár nekem biszex fiúhaverjaim metálkékre, piros-feketére, zöldre, fehérre festik :) Egy meleg nem festi feketére a körmét :)

Én lány vagyok és kigombolt férfiingben járok le a térre :DDD ( csak izlésesen, nem látszik ki semmi) hallod, szerinted mit gondolnak? :P kit érdekel.

2008. nov. 3. 10:21
 38/56 anonim válasza:
91%
Régebben én is rocker voltam, de sose jutott eszembe hogy fessem a körmöm. mint mondtad a zenészek között van olyan aki befesti feketére, ez igaz, de ők hírességek és ők megtehetik és senki nem szólja meg őket. mer emberekkel nem nagyon találkoznak, csak a szinpadon látják őket. te viszont egy hétköznapi srác vagy aki találkozik emberekkel. figyelj én azt mondom hogy tedd amit jónak látsz, de ha azt akarod hogy neked teccen akkor másoknak nem fog. ha meg másokra hallgatsz nem éltheted ki amit akarsz. mérlegelj. és dönts okosan;)
2009. jan. 24. 16:44
 39/56 anonim ***** válasza:
32%

sztem emós akik ugy néznek ki mint a b*zik.......

szal ja...b*zis....

2009. máj. 11. 17:14
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
júúj rocker vagy és gitározol... biztos jó fej lehetsz:)) am szerintem úgy legyen fekete a körmöd, hogy kopottan...:) az rockersrácon annyira szexi:) főleg ha gitártól kopik le^^ meg ha a hajad is hosszúú...:)) ez a rockerség ne érdekeljen hogy egy öreg nénike vagy egy anyuka odaszól...........:))
2009. júl. 17. 11:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!