Fiú vagyok. Buzis ha festem a körömöm feketére?
am. fiú vagyok,rocker csak egy ideje abbahagytam mivel sokan ezt mondták rá.
ÉS a barátnőmnek is teccik.
Csak gondoltam megkérdezek ittis néhány embert.
igen, ő egyáltalán nem hülye..
mellesleg nem is ez volt a kérdés, hogy hülye e a barátnőm vagy sem...
Szerintem az egyik legfontosabb dolog: mások véleménye. Hisz tudod, hogy milyen a mai világ. Egy hajléktalannak már állást sem adnak, a mozgás sérültek már senkire sem számíthatnak (persze akinek nem ingje...)
Ha végig mész az utcán, fekete körömmel, félre fésült hajjal, szénfekete szájjal és még sorolhatnám; nem biztos, hogy a legjobb véleményt alakítják ki rólad a téged megnézők. És ez később rosszallóan hat a te véleményedre magadról. Hisz az ember a körülötte levő információkból gyűjti össze a magáról kialakuló véleményét.
Az emberek többsége elítéli az ilyesfajta feltünőséget. Hisz rengeteg számukra negatív személy jut eszükbe, mint a Tokio Hotel énekese, Anti Fittness Club stb.
Aztán azzal is tisztában kell lennünk, hogy ez nem stílus, hanem divat. Metroszexuális férfiak vitték be ezt az életbe, s tüntették fel stílusként, amikor nyilvánvaló, hogy néhány tinédzser követte a divatot és szabadult meg a hagyományos körmöktől. Még, ha te nem is így gondolod. (És a fekete köröm kellékeit is.)
A vélemények megoszlanak: amint észrevetted a többség inkább "le emózza" a fekete körmös férfiakat. De vannak olyanok, akik épp ezt kedvelik. És persze, ha végig gondoljuk a körömlakkot, sminkeket és egyéb szépségápolási cikkeket nem a férfiak részére találták ki. A legtöbb ember véleménye: haggyuk a festéket a nőkre. És valahol jogosan. De persze jött az új fajta megnyilvánulás: metroszexualitás. Ezzel a hímnemű egyedek is szabad utat kaptak a smink pultokhoz, szépségszalonokhoz.
Tehát végeredményül arra jutottam, hogy nem épp a homoszexuális emberekhez kötném a fekete körmöket, sokkal inkább a metroszexuálisokhoz. És, mint tudjuk, a metroszexuálisok az ellenkező nemhez vonzódnak, tehát semmiképp nem "buzis".
Másrészről pedig sokakban saját nemhez vonzódást kelt.
A kérdésedre válaszolva: szerintem nem "buzis". Persze ez nem azt jelenti, hogy számomra ez bejön. :)
Úristen mindenki mennyire ellene van ezt nem gondoltam volna :O
Szerintem ma már a feketére festett köröm fiúknál nem b_zis, és tényleg lehet férfias - láttam már olyat :)
Fessd bátran :) ha rózsaszínre vagy kékre festenéd az már másabb lenne. Bár nekem biszex fiúhaverjaim metálkékre, piros-feketére, zöldre, fehérre festik :) Egy meleg nem festi feketére a körmét :)
Én lány vagyok és kigombolt férfiingben járok le a térre :DDD ( csak izlésesen, nem látszik ki semmi) hallod, szerinted mit gondolnak? :P kit érdekel.
sztem emós akik ugy néznek ki mint a b*zik.......
szal ja...b*zis....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!