Ha nekem ilyen pasim lenne valószínűleg otthagynám.(Boccs de nekem ez a véleményem.)
2008. aug. 2. 06:48
22/56 anonim válasza:
Szerintem buzis...én sem bírnám elviselni így a pasim.
Ha egy pasas csak emos-ságból,vagy "menősségből"körmét festi sminkeli stb magát azt én elléggé gáznak tartom.
Hiszen külsőleg lassan már nem kezd különbözni a nőktől.
2008. aug. 2. 14:28
23/56 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg nagyon rockeresen öltözöl és önbizalommal viseled akkor nem buzis. Sőt talán páran még bátornak is tartanak érte. Am sztem úgy nézne ki a legjobban ha kifestenéd és utána mikor megszáradt dikerk koptatnád. Az lezser lenne és nem olyan igényes mint mondjuk egy homokos.
2008. aug. 2. 15:30
24/56 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fesd ki!!!Nehogy már mások mondják meg hogy hogy nézz ki.
2008. aug. 3. 13:43
25/56 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fesd a körmeidet...és ne foglalkozz másokkal.. :)
"Egy embert nem a mások által kialakított vélemények határoznak meg"
2008. aug. 3. 22:18
26/56 anonim válasza:
a barátom is festi a körmét, mégsem buzi!!!
2008. aug. 4. 10:28
27/56 anonim válasza:
Lehet, hogy nem az, de annak nézik.Ha te el tudod viselni, hogy a környezeted, még akiket nem ismersz (főleg azok) melegnek nézzenek, és kiröhögjenek, akkor hajrá.Ne haragudj, nem bunkóságból írtam, nem akartalak megbántani, de szerintem hülyeség, hogy jaj ne foglalkozz ezzel meg azzal, azlrt van egy határ a fiúk, és a lányok között.Mostanság inkább tűnik el ez a határ, ami elég sajnálatos.Nem tudom hány év múlva már nem lesznek pasik..:( Szerintem ne fesd ki a körmöd feketére.Hagyd meg a festegetést a barátnődre.Csak megérti,hogy nem akarsz imónak tűnni.De persze, nem csak az imók festik a körmüket, mert a rockerek meg a mittudomén kik is.Hát persze, csakhogy az emebrek nagy részének a fekete körömről inkább az emo jut az eszébe mint a rocker.:)
2008. aug. 4. 12:41
28/56 anonim válasza:
Lassan már csak ruha alatti határ van a fiuk és lányok között XD egyébként meg sem lehet külömböztetni... vagyis de.. a lányok több szivacsot dugnak a melltartójukba :)
Szóval köröm... háát... szerintem eléggé az. már bocsi...
Ha egy lány sokat ad magára... szedeti már égen földön a szőrét meg a karmait élesiti... akkor nehogy eldugd a körmeid :)
manikürözd csak szépen és mutasd hogy szép és tiszta ^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!