Fiú vagyok. Buzis ha festem a körömöm feketére?
Figyelt kérdés
am. fiú vagyok,rocker csak egy ideje abbahagytam mivel sokan ezt mondták rá.
ÉS a barátnőmnek is teccik.
Csak gondoltam megkérdezek ittis néhány embert.
2008. júl. 31. 09:34
1/56 anonim válasza:
Én Fiú vagyok és nem rocker:P..Szerintem buzis..De ha neked tetszik miért foglalkozol más véleményével???
2/56 A kérdező kommentje:
nemtudom, csak nem teccik ha az utcán odakiabálnak vagyvalami.
2008. júl. 31. 10:13
3/56 anonim válasza:
Hát ha lány lennél akkor még jól van hogy feketére fested a körmöd de hogy fiú létedre...csatlakozom az előttem szólóhoz eléggé buzis
4/56 A kérdező kommentje:
de csak a bal kezemen festettem..mivel gitároztam.
2008. júl. 31. 10:42
5/56 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy ki mit mond? Az emberek semmit nem néznek jó szemmel ami eltér a megszokott dolgoktól. Ha neked tetszik fesd nyugodtan, szerintem jól néz ki.
6/56 A kérdező kommentje:
okés meggondolom. köszönöm a válaszokat.
2008. júl. 31. 11:18
7/56 anonim válasza:
Szerintem nem buzis, inkább olyan mesterkélten darkos-emós. Mondom ezt szintén rockerként, nekem sosem jutna eszembe fiúként lakkozni a körmöm, főleg nem feketére. A lányok nézzenek ki lányosan, a fiúk nézzenek ki fiúsan, szerintem, bár lehet, ezzel a véleménnyel nem leszek túl népszerű ebben a metroszexuális világban.
8/56 A kérdező kommentje:
nemvagyok emós.
sosem voltam és nem is leszek.
de am. metál együttest nem láttatok még , hogy szinte mindenkinek festve van a körme?
2008. júl. 31. 11:23
10/56 anonim válasza:
Nem értem miért vannak lepontozva azok amik azt mondják hogy buzis. Végülis az volt a kérdés hogy buzis e vagy nem.. egyébként se a haj se a köröm festése nem illik férfihoz. emohoz és csajokhoz igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!