Csak én nem találom szépnek, ha egy lányon 1-2 árnyalattal sötétebb alapozó vagy púder van?
Figyelt kérdés
Elég érdekesen néz ki, ha a nyakán, meg mindenhol világosabb a bőre..2014. jún. 3. 13:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem se szép. Az a legjobb, amikor a bőrszínéhez tökéletesen illik az alapozó/púder.
2/6 anonim válasza:
Nagyon nem szép..akkor jó, ha nem is igazán látszik, hogy van az illetőn alapozó meg púder.
3/6 anonim válasza:
Lány vagyok de szerintem már az magában csúnya ha valakinek alapozó van az arcán. Azt megtudom érteni akinek valamilyen bőrproblémája van vagy annyi pattanása van amit korrektorral nem lehet eltüntetni. De akinek alapjáraton egészséges,szép bőre van és felken magára 1 kg sminket azt csak fintorral tudom nézni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem senki nem találja szépnek, csak sokan nem tudnak színt választani, vagy nem figyelnek erre.
5/6 anonim válasza:
nem, mert az már nem smink, hanem maszk
6/6 anonim válasza:
Nekem alapból sötétebb az arcom mint a többi részem... pedig nem kencézem magam. Ez is gáz akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!