Legjobb fedésű alapozó és púder?
Rimmel? A legjobb fedésű alapozójuk sem fed el semmit szinte. A BB-m többre képes azoknál.
MAC, Clinique és hasonló nagyobb márkák közt keresgélj. Drogériásakat én már végigpróbáltam, egyiknek sincs magas fedése, max közepes a Manhattannak, de annak meg a színei rémesek.
Köszi:)
Rimmelt próbáltam már és nem jó a fedése és a színek se.
Én leírom a saját tapasztalataimat.
Először is fontos, hogy milyen az árnyalat. Tehát ha sárgás az arcod, akkor érdemes sárgás alapozót venni, erre jó az essence stay all day. Ha fehérkés vagy, akkor inkább catrice all matt plus.
Én használtam az NYC matt alapozóját, hát az nekem valami borzalom volt.. összegyűlt, lefolyt, kenődött, tehát számomra nem volt tartós.
Eddigi legjobb, és valószínűleg nem is váltok, az a Catrice all matt plus, amit ha reggel felkenek, fent marad 7-8 óráig is.
Púder az nem fedésre való, hanem az alapozó fixálására, hogy tartósabb maradjon. Ebből nekem ezek váltak be: catrice all matt plus, maybelline affinitone.
De kipróbálnám a max faxtor creme puff púderét is, hiszen sok jót lehet róla olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!