Hogyan tudnék jó alapozót és púdert venni számomra?
Eddig a Garnier BB krémjét használtam, az olajmentest, világosabb változatban, de amióta az újat használom, amit pár hete vettem, valahogy sokkal "narancsosabbá" válik 5 perc után, ahogy felkenem, ráadásul nem bírja sokáig, T- vonalban elég hamar zsírosodok. Púdert nem használok, egy Balea-s kompakt púderem van, de jóval sötétebb színe van, ami max. nyárra jó. Az essence stay all day korrektorját is használom, leginkább a szemeim alá, ezt viszont imádom, a színétől kezdve mindennel meg vagyok elégedve, tényleg kibír még 8 órát is!
Szóval új alapozót szeretnék venni, csak nem tudom, hogy hogyan keressek, eddig a manhattan alapozói/púderjei jönnek be a legjobban (krémmánián nézegettem). A legnagyobb gondom a szín, nekem valahogy olyan világos, viszont mégsem hófehér, hanem barnásabb fejem van, hogy valahogy egyik szín sem passzol hozzá. Meg persze jól is kell fednie, hiszen van pár pattanásom mindig, és a bőröm is elég egyenetlen stb. Púder ügyben az essence átlátszó púderén gondolkozok egy ideje, az legalább átlátszó, és mattít, ami nálam nagy előny, nagyon utálom a hamar zsírosodó bőrömet. :\
Ti miket tudtok ajánlani, mit használtok?
18/L
Jajj kettes vagyok, bocsi lehagytam:
Nekem az essence átlátszó púdere is bevált, de a manhattan-é jobb (mondjuk az drágább valamivel, de azt jobban szerettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!