Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik alapozót...

Szerintetek melyik alapozót válasszam?

Figyelt kérdés

Amolyan sárgás-barnás féle bőröm van, szóval nem a legvilágosabb, de a beige árnyalat már nekem sötét, eléggé zsírosodó bőröm van, 2-3 óra alatt simán elkezd fényesedni (eddig a garnier bb krémjét használtam, de annak sem a fedése, sem a színe nem jó), ráadásul van mit takarni (pattanások, egyenetlenségek). Az ár nálam nem számít (persze a határ nem a csillagos ég), csak szeretnék végre egy normális alapozót, ami jól fed, nem fénylik át pár óta után (persze púderrel lehet erősíteni), nem macerás felvinni, és legfőképp nem üt el a színe az arcomtól pár perc után, szóval még inkább látszik, hogy van valami a fejemen.

Én ezeket néztem ki:

- Manhattan Powder Matt alapozó

- Manhattan Clearface alapozó (mivel csak 2 színben kapható, így annyira nem bizalomgerjesztő)

- Max Factor Facefinity alapozó

- Max Factor CC krém

A púderekkel még inkább hadilábon állok, de ott is inkább a Manhattan és a Max Factor termékei közül válogatnék.

2014. jún. 1. 16:23
 1/9 anonim válasza:
Nekem Manhattan Powder Matt alapozóm van, már több éve azt használom és nagyon bevált. Hamar zsírosodik a bőröm, de ha ezt használom (főleg púderrel), akkor több órán át matt lesz. A púderem is a Manhattantől van, nekem ezek váltak be.
2014. jún. 1. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
ha a BB krémmel nem voltál megelégedve, akkor a CC se a legmegfelelőbb választás, mert nem nagyon fed jobban. a többiről sajnos nem tudok nyilatkozni, én Loreált használok, de a krémmánia oldalon rengeteg vélemény van róluk, olvasgass:)
2014. jún. 1. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább valami jobb minőségűt nézz ki ilyen bőrre. Például Bourjoisok elég jók, én a Bourjois 123-at használom most, nagyon jól fed, matt végeredménnyel, sokáig nem fényesedik át. Púder nem kell rá, csak 5-6 óra múlva mikor fényleni kezd. Pattanásos, szeplős, foltos, zsíros bőröm van, nekem erre bevált, szóval szerintem bárki másnak is jó lehet.
2014. jún. 1. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

A Manhattan cuccait nem próbáltam, mert nekem iszonyú sötét az összes. A Max Factor CC nem rossz, de zsíros bőrre tapasztalatból nem ajánlom, nagyon hamar átfénylik és nem tartós. A Facefinity nagyon jó, és elég jól fed (én korrektornak szoktam használni).

Púderből a Max Factor Creme Puff tök jó.

2014. jún. 1. 18:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor a CC krémet ki is húzom a listáról, Bourjois termékeket is szívesen vennék, de a városban sehol sincsenek, sajnos. :\
2014. jún. 1. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Hidd el, nincs olyan ember, aki a DD krémekkel hibázzon. Komolyan! :D
2014. jún. 1. 23:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is Manhattan Powder Mat-ot használok már évek óta. Nekem rettenetesen zsíros a bőröm, így ilyenkor nyáron nekem ez sem megoldás, de mikor nincs kánikula, hanem olyan 25 fokig megy fel a hőmérséklet teljesen jól bírja. Próbáltam már jó pár zsíros bőrre való alapozót, de egyik sem volt ilyen jó, sőt legutóbb pont egy Bourjois alapozóval fürödtem be. Krémmánián a véleményezők 99%-a dícséri, hogy mennyire jó zsíros bőrre is, én vagyok az 1% akinek pont az ellenkezője, vagyis inkább zsírosabb tőle a bőröm, és kidobtam 5000 Ft-ot az ablakon.

Szóval szerintem próbáld ki a Powder Mat-ot.

2014. jún. 11. 22:15
 8/9 anonim válasza:
100%
Nekem is elég nehéz volt alapozót találnom, mert nem találtam annyira világosat, mint a bőröm. Azonban megtaláltam a Max Factor Facefinity-t és biztos nem cserélném le. Szépen elfedi a bőrhibákat, egyenletes fedést ad. Púderként a Max Factor Creme Puff az, ami szintén tökéletes számomra. Én ezekre esküszöm (:
2014. jún. 12. 10:01
 9/9 paradicsom31 ***** válasza:
A max factor általában ígéretesebb márka, mint a manhattan. Inkább ezt ajánlanám, és ebből is a CC-t :) DE próbálj ki tesztereket, amiket TERMÉSZETES FÉNYBEN nézz meg, így eldöntheted, hogy melyik a jobb számodra, mert mindenkinek más jön be. :)
2014. jún. 14. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!