Szerintetek melyik alapozót válasszam?
Amolyan sárgás-barnás féle bőröm van, szóval nem a legvilágosabb, de a beige árnyalat már nekem sötét, eléggé zsírosodó bőröm van, 2-3 óra alatt simán elkezd fényesedni (eddig a garnier bb krémjét használtam, de annak sem a fedése, sem a színe nem jó), ráadásul van mit takarni (pattanások, egyenetlenségek). Az ár nálam nem számít (persze a határ nem a csillagos ég), csak szeretnék végre egy normális alapozót, ami jól fed, nem fénylik át pár óta után (persze púderrel lehet erősíteni), nem macerás felvinni, és legfőképp nem üt el a színe az arcomtól pár perc után, szóval még inkább látszik, hogy van valami a fejemen.
Én ezeket néztem ki:
- Manhattan Powder Matt alapozó
- Manhattan Clearface alapozó (mivel csak 2 színben kapható, így annyira nem bizalomgerjesztő)
- Max Factor Facefinity alapozó
- Max Factor CC krém
A púderekkel még inkább hadilábon állok, de ott is inkább a Manhattan és a Max Factor termékei közül válogatnék.
A Manhattan cuccait nem próbáltam, mert nekem iszonyú sötét az összes. A Max Factor CC nem rossz, de zsíros bőrre tapasztalatból nem ajánlom, nagyon hamar átfénylik és nem tartós. A Facefinity nagyon jó, és elég jól fed (én korrektornak szoktam használni).
Púderből a Max Factor Creme Puff tök jó.
Én is Manhattan Powder Mat-ot használok már évek óta. Nekem rettenetesen zsíros a bőröm, így ilyenkor nyáron nekem ez sem megoldás, de mikor nincs kánikula, hanem olyan 25 fokig megy fel a hőmérséklet teljesen jól bírja. Próbáltam már jó pár zsíros bőrre való alapozót, de egyik sem volt ilyen jó, sőt legutóbb pont egy Bourjois alapozóval fürödtem be. Krémmánián a véleményezők 99%-a dícséri, hogy mennyire jó zsíros bőrre is, én vagyok az 1% akinek pont az ellenkezője, vagyis inkább zsírosabb tőle a bőröm, és kidobtam 5000 Ft-ot az ablakon.
Szóval szerintem próbáld ki a Powder Mat-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!