Csak magyarul nem...'dolgozok', így is csak a prolik beszélnek.
2014. márc. 21. 14:05
12/17 anonim válasza:
Hát...őőő...igazából mindig is a legjobb nyelvtanos voltam általánosban és gimnáziumban is...(és én legalább nem használok olyan szavakat, mint a "proli")
Egyébként meg területfüggő, hogy ki hogy használja a szavakat, felénk így szokás...és attól, hogy kiderült, hogy mégis igazam van, nem kell mindenáron belém kötni...:)
Kérdező: bocsi az offért...(és mellékesen megjegyezném, hogy én tegnap találkoztam maxfactor brown/black szempillaspirállal is, ami nagyon jó minőségű - én is használtam - de szerintem túl drága még neked, főleg ha anyukád nem ad rá pénzt...az olcsóbb márkák közül nem tudom, melyiknek van ilyene...)
2014. márc. 21. 17:14
13/17 anonim válasza:
Jól van cicavirág,nekem aztán mondhatod azt is,hogy te vagy a római pápa,akkor is lerí minden szavadból,hogy hazudsz.Egyátalán minek fényezed itt magadat? Majd ha lesz olyan kérdés,ahol azt kérdezi a kérdés feltevője,hogy hol dolgozol,gimnáziumban milyen tanuló voltál és,hogy úgy nagy általánosságban mutasd már meg,hogy tudod magad fényezni,majd akkor szólok neked,mert az a kérdés lesz a neked való.Nem csak,hogy semmi köze a kérdéshez a te hazugságaidnak,de senkit sem érdekel.Puszpá.U.I.:Tényleg úgy beszélsz,mint egy proli.Ja,bocs,valószínűleg az is vagy.
2014. márc. 21. 18:24
14/17 anonim válasza:
Egyébként meg elég szomorú,hogy te a nyelvvizsgáddal is csak ennyire vagy tisztában a színek jelentésével..
2014. márc. 21. 18:26
15/17 anonim válasza:
Amúgy csak annyit mondtam, hogy az természetesebb, nem azt hogy nem fekete...és igen kipróbáltam őket...
Nem tudom ebből, hogy jutottunk oda, hogy nem érdemlem meg a nyelvvizsgát és a gimnáziumi eredményeim is tuti hazugságok (pont a héten voltam nyelvtan versenyen, még egy személyes info), de ha nem kötöttél volna belém, nem mondtam volna semmit arról, hogy hol mit csináltam - sőt akkor leszavazod a válaszomat, vagy leszavazzátok, tudomásul veszem, és kész...de mivel belém kötöttél, amit én nagyon nem tolerálok, és még csak nem is ismersz, semmi alapja nincs a támadásodnak...
Ha már itt járunk: proli az anyád az...
2014. márc. 21. 23:03
16/17 anonim válasza:
Az jó, ha nyelvvizsgád van, én meg 'csak' nyelvtanár vagyok, okoska... Talán ezért tudom, hogy az ikes igét E/1-ben 'dolgozok'-nak ragozni igazi sötétségre vall. Ami nem baj, csak ne add elő magad, hogy te vagy a nagy intelligens, mert nem.
2014. márc. 22. 00:56
17/17 anonim válasza:
Anyám meghalt 4 évvel ezelőtt,szóval ne merd a szádra venni.Egyébként meg az anyázás is a prolik/hiperpigmentáltak/tini libák jellemzője.Most már nem csak proli vagy,de egy utolsó bunkó paraszt is,már elnézést a kifejezésért.Egyébként meg nyilvánvaló,hogy csak fel akarsz vágni a nem létező papírjaiddal/"""tudásoddal""".Megint csak ondod magadból a saját kis piszlicsáré(jelentéktelent jelent,drágám)dolgaidat,ami senkit sem érdekel.És igen,le foglak/fogunk pontozni.Egyébként nem tűnt fel,hogy csak TE vag lepontozva?!Más nem?!De,elnézést,biztos mi vagyunk a hülyék mindannyian,nem te,mert te okos vagy kedvesem.Piedesztálra ne emeljünk? Azokért az okos,nagyrabecsülendő,iszonyatos munkát igénylő dolgokért,mint egy gimnázium elvégzése?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!