Fiúk! Hogy vettétek rá a szüleitek, hogy megengedje a fülbevalót?
Figyelt kérdés
16/F2013. júl. 2. 11:16
1/4 anonim válasza:
hát nekem nem sokáig volt mert nem szerettem nekem mind a kettőbe volt én mondtam anyukámnak és azt mondta hogy menjek és csináljam meg :) nem volt gáz na a faterom már máshogy reagálta le :D
2/4 anonim válasza:
énmondtam, h szeretnék, anya nem nagyon örült a dolognak, és inkább nem engedte meg... majd fogtam magam, és elmentem megcsináltatni, erre nem tudott semmit tenni, beletörődött:)) ...majd 2 hét mulva kivettem véletlenül és összenőtt, azóta sincsxDDDD :P 18/f
3/4 anonim válasza:
15 évesen csak azért akartam fülbevalót hogy utána tágítóm legyen, anyu belement mondta nem bánja de eszemnél legyek
Így engedte meg, mondjuk az más hogy kedves természetű és nyílt gondolkodású
21/F
4/4 anonim válasza:
Nekem egyszercsak lett... Nem szólt senki egy rossz szót sem, pedig volt padlizsán színű meg delfinkék hajam is, de amúgy meg nem voltam problémás gyerek, u.h. elnézték ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!