Hogyan győzhetném meg Édesanyámat arról, hogy megengedje a nyelvpiercinget? L/17
különösebben nemkell félned mert nagykorú leszel hamarosan és nemszólhat bele h mit csinálsz, abba meg még úgysem ha saját pénzedből csináltatod.
csináltasd meg nyugodtan olyan nagybalhé csaknem lesz, tudtára adod h felnőttem és hadd döntsek már én önállóan
de el is titkolhatod hisz nem nyújtogatod a nyelved előtte így nem is látná meg, bár a kezelését is megkéne odlani vhogy h ne lássa a jeleit de majdcsak feltalálod magad
Ha nagyon akarsz pc-t akkor anyukáddal menjetek el EGYÜTT egy jó szalonba és ott kérdezzétek meg a piercert és majd ő megbeszéli anyukáddal. Aztán akkor csináltatod meg, amikor ő is ott lesz.
Ha gondolod előtte beszélj egy piercingessel, hogy elvinnéd az anyukádat segítsen már meggyőzni.
Ha igazán akarsz piercinget akkor nem azzal fogsz foglalkozni, hogy mennyire égés vagy mennyire nem, ha anyukáddal mész.
Szerintem nem kéne a háta mögött megcsináltatni, mert akkor sosem fog benned bízni, és lássuk be lesz is rá oka.
Juj hát nagyon köszönöm szépen ezt a sok hasznos választ! :-) Az utolsó hozzászólónak: Felvetettem Édesanyámnak az ötletet de csak mosolygott :D Minden nap felhozom Neki legalább kétszer a témát, egyszer csak meg kell, hogy enyhüljön :D Egyébként nem szeretném eljátszani a bizalmát, eszembe sem jutott, hogy esetleg titokban ...
Egyébként biztos nem kell tartanom olyan "nagy" fájdalomtól a behelyezésnél? Mert igazából én ettől félek, hogy akkor esetleg nagyon fog fájni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!