Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan győzhetném meg Édesanyá...

Hogyan győzhetném meg Édesanyámat arról, hogy megengedje a nyelvpiercinget? L/17

Figyelt kérdés
18. szülinapomra szeretném az ékszert Édesanyám mégsem hajlandó beleegyezni abba, hogy nyelvpiercinget csináltassak magamnak az engedélye nélkül viszont nem szeretném megcsináltatni. Már van egy köldökpiercingem azzal ugyanilyen cirkusz volt anno és titokban megcsináltattam és elég súlyos következményei lettek ... Most hiába könyörgök Neki, ez az egyetlen piercing amire azt mondja, hogy nagyon veszélyes mert a nyelv tele van idegekkel és félt, hogy vmi komoly bajom származhat belőle. De én már átrágtam ezer internetes oldalt, kikértem szakember véleményét, megkérdeztem a barátaimat/ismerőseimet arról, hogy mivel jár/járhat ez és felkészültem rá már csak Édesanyámat kellene valahogy meggyőznöm de hajthatatlan ... :(
2009. ápr. 27. 17:26
1 2
 11/11 anonim válasza:
én is titokban csináltattam, majd rá egy 7re észrevette anyu :D de nem volt vészes... nekem is van már lassan 2 éve és nincs semmi bajom :) szóval csak ajánlani tudom, én nagyon szeretem :)
2009. máj. 6. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!