Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek hogy megengedje?

Mit tegyek hogy megengedje?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és anyám nem engedi meg azt se h szempillaspirál legyen rajtam a suliba. Pedig az összes osztálytársam festi magát.

2014. márc. 20. 12:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szempillaspirál tényleg nem a világ..mit mondott miért nem engedi? :) Ballagásra se? Gimiben sem?
2014. márc. 20. 12:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Ezt mpmdja: (idézem) 'Azért nem mert nem te hallgatod. Nem neked szolbak h ne fessétek magatokat hanem én hallgatom minden szülőin' ezért nem engedi meg :/
2014. márc. 20. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán, kicsi lány, TILOS az iskoládban, tehát még jó hogy nem engedi meg!

Nemsokára középiskolás leszel, ott majd (ha csak nem vallásos iskolába mégy) valószínűleg kevésbé lesznek ezen a téren szigorúak. Csak kibírod addig!

2014. márc. 20. 14:57
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
fesd ki magad az utcán/suliban, mielőtt hazamész mosd le:) én is így csinálom
2014. márc. 20. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
18%

Használj brown/black árnyalatot...(az sokkal természetesebben néz ki, mint egy fekete...lehet még fel se tűnne anyukádnak)

Ja és tudom, hogy egyből a kijátszásra tértem, de ha nem engedi, nem engedi...nem tudsz vele mit csinálni, a szülők már csak ilyenek...Nekem a fekete körömlakkot nem engedte 12-13 éves koromban...én azzal győztem, hogy amíg nem szidják őt le, addig ne szóljon bele...dee a te helyzetedben ezt nem mondhatod...>.<

2014. márc. 20. 17:56
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsoelőtti válaszolo:)
2014. márc. 20. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Én most járok 8.-ba, ráadásul ez egy vallásos iskola. De én is festem magam, mondjuk nem kell egy nagy dologra gondolni, szemöldökformázót, korrektort, szemceruzát és szempillaspirált használok.

A legegyszerűbb amit tehetsz, hogy elmész egy drogériába és veszel magadnak egy szempillaspirált (esetleg egy tükröt, ha szükséged van rá).

2014. márc. 20. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
5-ös:A black is fekete,csak gondoltam szólok,mielőtt abba a hitbe ringatod magad,hogy okosat írtál.:D Kérdező:Vallásos gimiben is lehet sminkelni,sőt.Amúgy meg ballagásra sem engedi? De ha nem engedi,akkor gondolom gimiben fogja,mert ott a tanárok sem szólnak.Van még bő 2 hónap az általános iskolából,bírd ki.:)
2014. márc. 20. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:
28%

8-as...nem black, hanem "brown/black"...Avon tanácsadónőként dolgozok, tapasztalatból tudom, hogy milyenek ezek az árnyalatok, és igen tényleg sokkal természetesebb a hatása, mint a "black"-nek...

Bocs, hogy hülyeségeket tapasztalok...te meg nézz utána a dolgoknak, mielőtt írsz...

2014. márc. 20. 22:34
 10/17 anonim ***** válasza:
22%
A 9-es vagyok, az ötös is én vagyok...és elfelejtettem hozzátenni, hogy van nyelvvizsgám, nyelvi előkészítős suliba jártam, és képzeld tudok angolul...
2014. márc. 20. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!