Mit tegyek hogy megengedje?
Magyarán, kicsi lány, TILOS az iskoládban, tehát még jó hogy nem engedi meg!
Nemsokára középiskolás leszel, ott majd (ha csak nem vallásos iskolába mégy) valószínűleg kevésbé lesznek ezen a téren szigorúak. Csak kibírod addig!
Használj brown/black árnyalatot...(az sokkal természetesebben néz ki, mint egy fekete...lehet még fel se tűnne anyukádnak)
Ja és tudom, hogy egyből a kijátszásra tértem, de ha nem engedi, nem engedi...nem tudsz vele mit csinálni, a szülők már csak ilyenek...Nekem a fekete körömlakkot nem engedte 12-13 éves koromban...én azzal győztem, hogy amíg nem szidják őt le, addig ne szóljon bele...dee a te helyzetedben ezt nem mondhatod...>.<
Én most járok 8.-ba, ráadásul ez egy vallásos iskola. De én is festem magam, mondjuk nem kell egy nagy dologra gondolni, szemöldökformázót, korrektort, szemceruzát és szempillaspirált használok.
A legegyszerűbb amit tehetsz, hogy elmész egy drogériába és veszel magadnak egy szempillaspirált (esetleg egy tükröt, ha szükséged van rá).
8-as...nem black, hanem "brown/black"...Avon tanácsadónőként dolgozok, tapasztalatból tudom, hogy milyenek ezek az árnyalatok, és igen tényleg sokkal természetesebb a hatása, mint a "black"-nek...
Bocs, hogy hülyeségeket tapasztalok...te meg nézz utána a dolgoknak, mielőtt írsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!