Normális, ha lüktet a fülem? (helix)
Figyelt kérdés
Három napja szúrattam és egész nap lüktetett a fülem. Ez normális? Meg sokkal melegebb ez a fülem. Mindennap kenem alkohollal. Reggel, délben, este. Lehet mégis begyulladt?2014. márc. 13. 21:56
1/4 anonim válasza:
Hát, szerintem nem kéne ennyi ideig lüktetnie, nekem csak kb fél-1 napig lüktetett. Ne alkohollal kezeld, hanem Octenisepttel.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak ma volt ilyen ratyi. Tegnap este kezdett el pár óráig és ma. :/ De jó akkor megnézem sprayt. NAgyon sokan mondjátok. Biztos megéri!
2014. márc. 13. 22:09
3/4 anonim válasza:
más spriccelős fertőtlenítő is jó, patikában adnak
4/4 A kérdező kommentje:
Azért írok ide kb egy évvel később, hogy akik rákeresnek a kérdésre tudják a választ. Elég sokáig be volt gyulladva a fülem. Most gyógyult be rendesen. Mert spirált tetettem bele rögtön. Hiába próbálok a másik oldalamon aludni este forgolódásnál sikerült mindig ráfeküdnöm, így elég sok reggelem volt, amikor gyulladt füllel ébredtem. Sokszor fertőtlenítettem. Elég nehéz volt kibírni így ezt a "majdnem" évet. Kb. 4x voltam vele úgy, hogy most kiszedem. Forgolódott a fülembe, így néha ha ráfeküdtem a tüske beleállt. Reggel úgy ébredtem, hogy bele volt csavarodva a hajam. Szóval számomra elég nehéz volt kibírni, de már egyáltalán nem fáj.
2015. febr. 17. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!