Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix piercing csere lövés után?

Helix piercing csere lövés után?

Figyelt kérdés
4 napja lövettem fülbevalót felülre a porcba. Sokat olvastam, hogy nem szabad lövetni, de megtettem, és most furcsa "problémám" van. Illetve semmi problémám sincs, ez furcsa. Nincs begyulladva, nem fáj ha mozgatom benne a fülbevalót, éjszaka is tudok aludni azon az oldalamon. Mióta megvan egyáltalán nem fertőtlenítettem. Ilyen "panaszok" mellett mi történne, ha kicserélném egy orvosi fém karikára? Vagy inkább ne kísértsem a sorsot, örüljek, hogy nincs bajom, és tartsam be azt a 6 hetet amit javasoltak ezzel a fülbevalóval? Előre is köszi a válaszokat :)

2014. febr. 4. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

"Vagy inkább ne kísértsem a sorsot, örüljek, hogy nincs bajom, és tartsam be azt a 6 hetet amit javasoltak ezzel a fülbevalóval?"--igen, ne kísértsd és ne hat hetet várj, hanem minimum 1-1,5 hónapot.

ennél az ékszernél mivel porcba szúrt, nem elég a hat hetes várakozás, ha sima húsba szúrt ékszer lenne akkor igen, elég lenne.

fertőtlenítsd azért, meg vigyázz rá, mert bármikor lehet vele probléma és jobb megelőzni.

szóval óvatosan vele és kezeld rendesen, hogy tényleg ne legyen neki semmi baja.

2014. febr. 4. 17:11
 2/5 anonim válasza:
100%
nem akarok kötekedni az előző hozzászólóval de a 6 hét szerintem az másfél hónap.:) kérdező: de szerintem is várj vele mindenképpen!:)
2014. febr. 7. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy fél évig nem kéne cserélni..
2014. febr. 8. 01:53
 4/5 anonim ***** válasza:

nem kötekedés kedves második, köszönöm az észrevételt :)

igen, 1,5hónap az valóban 6hét.

2014. febr. 8. 08:52
 5/5 anonim válasza:
Fél évig nem ajánlott cserélni. De ha már nagyon nem birod 3hónap után megpróbálhatod.
2014. márc. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!