Hol lehet normális piercinget venni?
Figyelt kérdés
Sehol nem találok normális helix pc-t. 5 boltban voltam, mindenhol csak egy spirálos volt vagy sima. Nem nagy a választék....Tudtok segíteni?2014. márc. 3. 13:38
1/11 anonim válasza:
Mit értesz normális alatt?
Apacs?
2/11 anonim válasza:
Milyen a helix pc? Nekem is van helixem, de sima fülbevalót és golyózáras karikát tartok benne, de tehetsz bele patkót, talpas ékszert, bármit...én külön "speciális" piercinget nem láttam még, ami kimondottan helix lenne...(Javaslom neked is a fülbevalókat, golyózáras ékszereket bele egyébként, a legtöbb bizsus boltban kapható)
3/11 anonim válasza:
golyózáras ékszerek? online shop is jó?
én rendeltem már tőlük,megbízhatóak:
(fültágító van kiírva,de vannak golyózáras ékszerek is a kategóriában)
4/11 A kérdező kommentje:
2014. márc. 4. 12:22
5/11 A kérdező kommentje:
NA ez a honlapnagyon jó.Köszönöm:)
2014. márc. 4. 12:24
6/11 anonim válasza:
ez nem normális helix piercing. ez nincs kiszúrva csak rá van illesztve a fülre
8/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltattam! Köszönöm szépen. Majd 1 hónap múlva fogom cserélni. Nagyon jó honlapokat adtatok :)
2014. márc. 13. 14:44
9/11 anonim válasza:
Ezt a piercinget fél évig nem igen szabadna kicserélni, szerintem ne piszkáld egy darabig:s
10/11 anonim válasza:
Én három hét után szedtem ki, de az én ékszereim nagyon gyorsan begyógyulnak, ha nem érzel problémát, kiszedheted egy hónap után...(17 furat gazdája vagyok összesen...ebből 7 fülporc - industrial, tragus, helix)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!