Helix piercing szúrásnál vérzik?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár héten belül. A fájdalomtól, ha van is, nem nagyon félek. Jobban érdekelne viszont az, hogy vérzik-e és utána milyen tapasztalatok vannak. Köszönöm előre is. Főleg ilyeneket átélt emberek válaszát várnám. :)2014. márc. 3. 23:02
1/7 anonim válasza:
Egy picit vérzett, de csak a szúrás alatt, nem volt vészes.:)
2/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vérzett. Utána nem azt mondom, hogy fáj, csupán csak érzékenyebb a füled. Úgy emlékszem, hogy kb. 2 hónapig nem tudtam azon a fülemen aludni, de megérte. Nagyon fontos, hogy rendesen ápold és akkor nem lesz semmi baj :) Azt ajánlom még, hogy mindenféleképpen szurasd (lehet, hogy drágább mint ha lövetnéd, de sokkal biztonságosabb - így nem törik el a porc).
Sok sikert hozzá! Hidd el, nem fogod megbánni ;)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat, mentek a zöld kezecskék.
2014. márc. 5. 18:39
4/7 anonim válasza:
Max. 1-2 aprócska vércsepp, amit ott le is törölnek neked egyből. Nem fogsz belőle semmit észlelni. Később még lehet egy kis alvadt vér az ékszer szárára tapadva, amit fertőtlenítővel lemosol és kész. :)
5/7 anonim válasza:
A vérzés nagyon kevés, épp 1-2 csepp a szúrás alatt. Az utána való tapasztalatok megoszlanak. Én sok embernél olvastam hogy fél évig, 1 évig nemtudtak rajta aludni, fájt, begyulladt. Én miután megcsináltattam, 2napig fájt, 1hétig nemtudtam rajta aludni, azután nem is fájt, csak ha beleakadt a hajamba, megszoritották vagy beütöttem véletlenül. Gyulladáscsökkentővel mindenképp kend egy ideig, s azt mondják hogy 2-3 hónapig ne is cserélj, főleg ha fáj is. Ha nem, akkor szerintem lehet cserélni 1hónap után, de szigorúan orvosi fémre vagy ezüstre, esetleg aranyra. S igenis kell forgatni! Mert ha nem forgatod s úgyhagyod, a seb ránő a pcre és nemlehet majd kiszedni...Gyulladáscsökkentővel ne felejtsd el kenni!
6/7 anonim válasza:
Fájni nem fáj, ha normálisan érzéstelenítik :) nekem alig vérzett, egyszer megtörölte egy fülpiszkálóval és ennyi volt, de ha vérzik is csak azért vérzik, mert egy eret eltalált, de senki füle sem ugyanolyan :)
7/7 anonim válasza:
Én pont ma lövettem, egyáltalán nem vérzett nekem, de igazából attól függ h átmegy-e vmelyik mikoreren :) nővéremnek picit a pólója is vércseppes lett amikor csináltatta, de nem volt vészes neki se. Nekem picit az ékszer tövénél véres, de le lehet mosni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!