Szeretnék egy helix piercinget! De anyum nem engedi! Szerintetek, h vegyem rá?
Én 12 évesen csináltattam, még nem sokat tudtam a dolgokról ezért lövettem, de semmi bajom nem lett. Mai fejjel biztos szúratnám. Talán még kevésbé fájt, mint a többi fülbevalóm :D Szerintem a szüleidet úgy veheted rá, hogy nem látszik, könnyen el tudod takarni a hajaddal, kicsi, alig látható ékszert tetetsz be.. Később úgyis kicserélheted! Talán az lenne a legjobb ha a ballagásodra kérnéd :)
22/L
Fülbevaló, nem feltűnő, elfogadott, sokan nem is veszik piercing számba. Az általános érvek meg a "most kell megtapasztalnom nem felnőtt fejjel" "eléggé utána néztem" "kééérlek" vagy amelyik működik, te ismered őket. Én most taktikázok egy septumra, anyummal kezdtem, most már vele jól haladok, közösen tervezem aput meggyőzni.
Szuratni jobb, mert ott már van porc is, nem egy sima cimpa. Jobban fát mint egy cimpa, de azt mondják nem elviselhetetlen, nekem még nem volt. Hónapokig is eltarthat a gyógyulása, oda kell figyelni rá (barátnőmnek haja rácsavarodott) meg ilyenek, de ha nagyon szeretnéd akkor megéri.
Szerintem is jó ötlet lenne a ballagásodra kérni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!