Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék egy helix piercinget...

Szeretnék egy helix piercinget! De anyum nem engedi! Szerintetek, h vegyem rá?

Figyelt kérdés
Amugy lövetni jobb vagy szuratni? És mennyire fáj? A hülye hozzászólásoktól légyszi kiméljetek! :) 14/L

2014. febr. 10. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 12 évesen csináltattam, még nem sokat tudtam a dolgokról ezért lövettem, de semmi bajom nem lett. Mai fejjel biztos szúratnám. Talán még kevésbé fájt, mint a többi fülbevalóm :D Szerintem a szüleidet úgy veheted rá, hogy nem látszik, könnyen el tudod takarni a hajaddal, kicsi, alig látható ékszert tetetsz be.. Később úgyis kicserélheted! Talán az lenne a legjobb ha a ballagásodra kérnéd :)

22/L

2014. febr. 10. 17:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Fülbevaló, nem feltűnő, elfogadott, sokan nem is veszik piercing számba. Az általános érvek meg a "most kell megtapasztalnom nem felnőtt fejjel" "eléggé utána néztem" "kééérlek" vagy amelyik működik, te ismered őket. Én most taktikázok egy septumra, anyummal kezdtem, most már vele jól haladok, közösen tervezem aput meggyőzni.

Szuratni jobb, mert ott már van porc is, nem egy sima cimpa. Jobban fát mint egy cimpa, de azt mondják nem elviselhetetlen, nekem még nem volt. Hónapokig is eltarthat a gyógyulása, oda kell figyelni rá (barátnőmnek haja rácsavarodott) meg ilyenek, de ha nagyon szeretnéd akkor megéri.

Szerintem is jó ötlet lenne a ballagásodra kérni :)

2014. febr. 10. 20:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ :)
2014. febr. 11. 16:00
 4/12 A kérdező kommentje:
És a szúrás miért jobb?
2014. febr. 11. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
én a helyedbe lövetném:D én is lövettem és nem fájt:D még jó volt:o
2014. febr. 12. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad lövetni, eltörhet a porc. Barátnőm így járt és évek óta csúnya a füle miatta.
2014. febr. 13. 03:07
 7/12 A kérdező kommentje:
A helixről lemondtam, mert anyum azt mondta hogy semmiféleképpen nem!! Aztán kérdeztem tőle, hogy az első mellé lehetne-e és azt mondta, h oda se! Mert hogy egy év múlva meg már ajak piercinget és tetoválást kérek!! Nem tudom miért nem engedi!! Talán tudnátok segíteni?
2014. febr. 13. 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha végképp nem engedi (márpedig úgy tűnik) akkor törődj bele! :/
2014. febr. 13. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem engedi, mi mit tudnánk segíteni? Mi nem tudjuk rávenni:D Sajnos ez van, majd próbálkozz később.
2014. febr. 13. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak hogy neked ez nagyon tetszik és nem akarsz nagyon feltűnőt mert az neked se tetszik...ha végképp nem engedi akkor mondd meg neki h majd megcsinaltatod 18 évesen
2014. febr. 14. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!