12 cm-es sarkú cipő?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok, gondoltam egy 12 cm-e cipőt veszek ballagásra. Tudok benne járni..! :D Nem durva egy 14 és fél éves lánynak?

2014. márc. 8. 22:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

szerintem egy ilyesmi cipő (fekete) teljesen jó ballagásra és nem öreges:

[link]

[link]

esetleg valami ilyesmi, ez is divatos most, bár sztem majdnem mindenkinek ilyenje van:

[link]

2014. márc. 9. 18:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Utolsó: pont olyan cipője van anyukámnak, mint amilyet utolsónak belinkeltél.

Nekem az ilyenek tetszenek: [link]

Csak ez 9cm-es magassarkú. :)

Most így nem tudok linkelni, de ha bemész egy Deichmannba, akkor szerintem látsz sok szépet, ami illik hozzád. :)

2014. márc. 9. 21:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Bocsi, de szerintem is gáz...

Én is két centivel vagyok nálad magasabb, és 5 évvel idősebb, de sose éreztem késztetést, hogy így nőjek...Elfogadtam, hogy alacsony vagyok, és hogy nem illik magassarkút hordanom (pedig anya próbált rászoktatni, mert szerinte nőiesebb...megkérdeztem, minek legyek nőies 15 évesen - én akkor ballagtam - erre nem mondott semmit; apa viszont büszke volt az érett gondolkodásomra).

Amúgy azóta a legmagasabb sarkú cipőm, ami van, az egy 10 centis tűsarkú csipkés cipő, és hiába tudok benne menni, nem suliba való, bármilyen rendezvény is legyen...Bálba, és színházba illik...és amit kinéztél, szerintem az is sokkal alkalmibb egy ballagásnál...

2014. márc. 10. 13:33
 24/26 anonim ***** válasza:
48%

"megkérdeztem, minek legyek nőies 15 évesen"

"büszke volt az érett gondolkodásomra"

what?

csak nálam egyenlő az érett és a nőies? vagy ennyire megváltozott volna az emberek ízlése viselkedése? és a tornacsukában flangáló tinik a "gyerekesek"... mondjuk pár, 40 éves Converseben meg szakadt farmerben slattyogó nő láttán úgy érzem, felcserélődtek a szerepek.

de amúgy biztos tök jó volt, balerinában ballagni, miközben mindenki máson tűsarkú volt

akik itt hüledeznek, javaslom menjenek el bármely 8.-os ballagásra vagy egy átlag gimibe, a 14-16 évesek közé.

valószínűleg ki fognak futni a világból, mert a lányok 60-70%-án magassarkú van. legalábbis a jobb gimikben, ahová gazdagabbak gyerekei járnak, szóval akik értenek vagy legalább látnak valamennyit a divatból. nem is tudom, hogy lehet ez, hogy merészelik? amúgy a magas cipő mióta a felnőttek kiváltsága? főleg h vki 14 évesen jobban tud járni benne mint a 30 évesek akik életükben először veszik fel vmi nagy eseményre, aztán csak jól kiröhögtetik magukat.... sztem jobb előbb megszokni mint később kiröhögtetni magad, dehát ti tudjátok...

2014. márc. 11. 12:41
 25/26 A kérdező kommentje:

#21. válaszoló, azt, amit utoljára linkeltél, azt én is néztem. :) A #23. válaszoló: Mindenki az osztályomból 170 cm körül van (lányok), és rajtuk is magassarkú, tűsarkú cipő lesz, és pont az egyik legalacsonyabb akkor miért ne vehetne fel? Nem szégyellem a magasságomat, de mindenkin magassarkú lesz, akkor viccesen fog kinézi az egész, főleg, hogy nem magassági sorrendben fogunk állni..

+Nem azt mondtam, hogy mindig magassarkúban megyek suliba, nagyon ritkán...

#24. Köszönöm a válaszodat, egyetértek veled... Nem szoktam gyakran magassarkút hordani (kiemelem a biztonság kedvéért, még egyszer), de egy alkalomra miért ne vehetnék fel?:/

Még várok válaszokat, köszönöm. :)

2014. márc. 11. 19:21
 26/26 anonim válasza:
túl alacony vagy,vegyél fel egy 20 cm magas platform táncos cipőt
2015. júl. 5. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!