17 éves lánynak hány cm-es sarkú cipő elég?
Figyelt kérdés
Barátnőm 17,nemrég vett egy 13cm-es sarkú cipőt. Szerintetek nem sok ez egy kicsit?2012. nov. 9. 15:01
1/6 anonim válasza:
Én azt 18 felett ajánlanám. De sztem 10 centi belefér.:)
2/6 anonim válasza:
szerintem minden korosztályban sok a 10 fölötti. A jó magassarkú 5-6 centis.
3/6 anonim válasza:
Tizenéveseknek még semmilyen magassarkú nem való mert bütyök nő a lábán meg eldeformálódnak a csontjai, mivel még növésben vannak, az ilyen cipőktől rosszul fog nőni...
Na meg járni sem lehet ilyenben rendesen.
4/6 anonim válasza:
nekem 14 évesen volt az első 10 centis, 15 évesen meg az első 13 centis.. Vegyél nyugodtan, nem kell mindennap felvenned, de ha tetszik akkor ne törődj vele hogy mások mit gondolnak, attól mert még magassarkúba jársz nem leszel ribi..
5/6 anonim válasza:
Nekem 16 évesen is volt már 13 cm-s cipőm. Most 18 vagyok, a legmagasabb cipőm 16 cm. A cipőket alkalmakra szoktam felvenni (színház, esküvő, akármi, ahova elegánsan kell öltözni), viszont ilyenkor télen mindig magassarkú csizmában járok, ezek 8-16 cm magasak.
6/6 anonim válasza:
13 sok sok sok. majd olyan 1-másfél év múlva most ha nagyon ragaszkodik a magashoz akkor legfejebb 9-8 cm de ha azt is minden nap hórdja lehet hogy meg kell műteni a sarkát mert az nagyon rossz a lábnak ha nagyon magasban van.. am úgy tudom van egy olyan színész/énekes akinek e miatt megműtötték a lábát/sarkát... ejnye túl magos volt a sarok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!